125 TL’lik Autodesk Sketchbook ücretsiz oldu!

autodesk Sketchbook

125 TL’ye satılan Autodesk Sketchbook Pro ücretsiz oldu. Windows, macOS, iOS ve Android platformlarında yer alan çizim programı Autodesk Sketchbook Pro’yu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Autodesk Sketchbook ücretsiz oldu!

Profesyonel çizim uygulaması Sketchbook geçtiğimiz günlerde 125 TL gibi yüksek bir ücret ile satılıyordu. Adobe Photoshop’a rakip olan Sketchbook bugünden itibaren ücretsiz olarak indirilebiliyor.

WhatsApp grup video görüşme özelliğine kavuşuyor

Windows, macOS, iOS ve Android platformlarında yer alan Sketchbook uygulaması bünyesinde barındırdığı çeşitli araçlar ile Photoshop’un en büyük rakibi olarak gösteriliyor. 29 dolar yani yaklaşık 125 TL olan satış fiyatını ücretsiz yapan Sketchbook, rakibine karşı büyük bir avantaj elde edecek gibi görünüyor.

Autodesk Sketchbook

Eğer tasarımcılığa ilgi duyuyorsanız Sketchbook uygulamasını Windows ve macOS için buradan indirebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak da uygulamayı iOS ve Android cihazınıza yükleyebilirsiniz.

iOS için Sketchbook indir

Android için Sketchbook indir

Uygulamanın artık tamamen ücretsiz olarak sunulacağını belirtelim. Eğer uygulamayı daha önce satın aldıysanız; uygulamayı güncelleyerek bundan sonra ücretsiz olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Tahminlerimize göre böylesine büyük çaplı bir uygulamanın ücretsiz olması, yeni sürümün geleceğine işaret. Çok yakında Autodesk firması karşımıza Sketchbook 2 uygulaması ile çıkabilir. Bakalım ilerleyen süreçte neler olacak?