Seks oyuncağı içinde kalan kadın hastaneye kaldırıldı

alas

Sosyal medyada gündem olan enteresan olaylara bir yenisi daha eklendi. İşte detaylar.

Seks oyuncağı içinde kalan kadın hastaneye kaldırıldı. Sosyal medyada gündem olan ilginç hadiseleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugün ise sizlere orduda subay olan Alas Hawn isimli kadının hikayesini anlatıyor olacağız. Orduda görevli olduğu için bir senedir evinden uzakta olan Hawn, biraz eğlenmek istemiş. Bir seks oyuncağı edinen genç kadının bu eğlencesi maalesef ki hastanede son bulmuş. İşte haberimizin detayları.

Seks oyuncağı içinde kalan kadın hastaneye kaldırıldı

Orduda subay olan Alas Hawn isimli bir kadın, evinden yaklaşık bir senedir uzakta olduğu için hayatına heyecan katmak istemiş. Bunun için bir cinsel ilişki oyuncağı satın alan Hawn için bu oyuncak adeta bir kabusa dönüşmüş. Yaşadığı talihsiz anlarda hayatından endişe duyan genç kadın olayı şu şekilde anlatıyor: “Orduda görev yapıyorum ve neredeyse 1 yıldır evimden uzaktaydım. Sadece biraz eğlenmek istemiştim. Satın aldığım oyuncakta 10 farklı seçenek vardı ve ben en hızlısını denemek istedim. Sonrasında oyuncağı çıkartmak için epey uğraştım, o sırada yere düştüm kendimi çok halsiz hissediyordum. Sonra da bayılmışım zaten.”

alas1

Seks oyuncağı hastanede çıkartıldıktan sonra nihayet evine dönen Hawn, yaşadığı için kendisini şanslı hissediyor. Oyuncağı direkt olarak çöpe attığını söyleyen genç kadın bir daha böyle bir deneyim yaşamak istemediğini de sözlerine ekliyor. Seks oyuncağı yüzünden neredeyse hayatından endişe duyan Alas Hawn, yaşadıklarını TikTok hesabı üzerinden de takipçileri ile paylaşmış.

Google, Rusya’daki tüm reklam satışlarını duraklatıyor