Silah bırakan her bir Rus askeriyle seks yapacağım

onlyfans

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşa enteresan bir isim daha dahil oldu. İşte detaylar.

Silah bırakan her bir Rus askeriyle seks yapacağım! Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş tüm dünyanın bir numaralı sıcak gündemi. Avrupa Birliği ve ABD’den işgal altında olan Ukrayna’ya destek mesajları yağarken Rusya bildiğini okumaya devam ediyor. Rus askerlerini işgalden vazgeçirmek için ise zaman zaman enteresan açıklamaların yapıldığına şahit oluyoruz. İşte onlardan biri de ünlü OnlyFans modeli Lilly Summers tarafından yapıldı. Söz konusu platformda hayli tanınan seksi yıldız, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e karşı gelerek silah bırakan her bir Rus askeriyle cinsel ilişkiye gireceğini duyurdu.

ssss

Ünlü pornostar duyurdu: Silah bırakan her bir Rus askeriyle seks yapacağım

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta 10. güne geldik. İki taraf arasında bir türlü uzlaşma sağlanamazken, Türkiye arabuluculuk için yoğun çaba sarf ediyor. Yaptırımlar sonrasında nükleer tehditler savuran Vladimir Putin cephesinde ise biraz da olsa bir yumuşama olduğu görülüyor. Umarız bir an önce savaş yerini barış masasına bırakmış olur diyoruz. Zira masum sivillerin evlerine dönmesi her şeyden önemli.

İşte tam da bu savaş ikliminde OnlyFans modeli tarafından yapılan açıklama sosyal medyada gündem oldu. Lilly Summers ismindeki model, Ukrayna savaşında silah bırakan her bir Rus askeriyle seks yapacağını duyurdu. Bu duyuru Rus askerleri tarafından ne kadar ciddi bulunur bilinmez fakat sosyal medyada haber olduğunu söylemek lazım.

Huawei Watch GT serisi ile tanışmanın tam zamanı