SEC ve XRP anlaşmak üzere: Yeni bir teklif geldi

AVAX ve XRP yükselecek

SEC ve XRP arasında son derece kritik görüşmeler devam ediyor. Kripto paraların düşüşte olduğu bir zamanda böyle bir haberin gelmesi kafaları karıştırdı. İşte konuyla alakalı merak edilenler

Tarihin en tuhaf mahkeme sürecinin tarafları olan SEC ve XRP anlaşmak için bir araya gelebilir. Son dönemlerde güvenilirliğini defalarca kanıtlamayı başaran XRP, 1 dolar seviyesini bile aşmıştı. Ortaya koyduğu performans yatırımcıların güvenini yeniden tazeledi.

Şimdilerde ortaya atılan bazı iddialar bu kripto paranın aslında tahmin edilenden daha fazla potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse piyasa düzenleyiciler ile anlaşmak istediğini açıkladı. Böylece kendisi anlaşamayan taraf olmaktan kaçındı. Bu hamlenin son derece stratejik önemli olduğunu söyleyebiliriz

SEC ve XRP anlaşmak için yakınlaşabilir

XRP dünyanın en fazla kullanılan kripto paraları içerisinde yer alıyor. Genel sıralamaya bakıldığında en büyük kripto paralar arasında ilk 6 içerisinde yer alıyor. Üstelik bu konumunu neredeyse hiç kaybetmiyor. Durum böyle olunca yemesi zor bir lokma haline dönüşüyor.

SEC ve XRP

SEC tarafından devam ettirilen dava süreci bir türlü bitmedi. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu için açıklama yapan bu kripto para biriminin CEO’su, önemli bir şart ortaya attı. Eğer bu şart gerçekleşirse kendisi borsa komisyonu ile anlaşacak. Yapılan açıklamalara bakıldığında bu şartın ileriye dönük düzenlemeler olduğu görülüyor. SEC ve XRP tartışmaları devam ediyor.

XRP yeni borsada listelendi fiyatı yükseldi: Yatırımcıların yüzü gülüyor

XRP işin aslına bakacak olursak garanti istiyor. İlerleyen dönemlerde kendisi ile ilgili yeni bir problem çıkması taraftarı değil. Ayrıca yeniden bu kripto para birimi ile ilgili araştırmaların yapılması istenmiyor. Eğer SEC bu şartları kabul ederse ikili arasında soruşturma süreci bitecek. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.