Schwarzenegger, merakla beklenen Twins 2 (Triplets) hakkında konuştu

triplets arnold schwarzenegger üçüzler

Bir tane gelişmiş fizikli kardeş, bir tane kısa boylu ve kel kardeş ve bir tane de siyahi kardeş. Siz hiç böyle “üçüzler” (Triplets) gördünüz mü?

Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito’nun birlikte oynadığı komedi türündeki Twins (İkizler) filmi, 1988 yılında vizyona girmiş ve beğeni toplamıştı. Son yıllarda da bu filmin devamının geleceğine dair haberlerle karşılaşıyoruz.
İlk detaylar, sıradaki filmin isminin Triplets (Üçüzler) olacağı yönündeydi. Dikkat çekici bir diğer detay ise, üçüncü kardeşin kim olduğuydu, ki onun da Eddie Murphy olduğu bildirilmişti. Yani bir tane gelişmiş fizikli kardeş, bir tane kısa boylu ve kel kardeş ve bir tane de siyahi kardeş. Siz hiç böyle “üçüzler” gördünüz mü? İşte yeni filmin ilgi uyandıran tarafı da bu.

Peki bu film için çekimler ne zaman başlıyor? Schwarzenegger, İngiltere’de gerçekleştirilen An Experience with Arnold Schwarzenegger etkinliğinde hayranlarından gelen soruları yanıtladı ve bu sorular arasında Triplets filmi de vardı. Ünlü aktör, önümüzdeki sene çekimleri başlaması planlanan Terminator 6’dan sonra sıradaki projesinin Triplets olduğunu doğruladı. Yani biraz daha beklememiz gerekecek.

Yeni Nokia 8 resmiyet kazandı