Mcdodo MC-1370 20000mAh: Bu powerbank ile günlerce yetecek güce sahip olabilirsiniz!

Mcdodo

#İŞBİRLİĞİ

Mcdodo MC-1370 20000mAh ile karşınızdayız. Powerbank’ler, ya da diğer adıyla taşınabilir piller, günümüzde hayat kurtaran nitelikte araçlar olarak tanımlanabilir. Bundan birkaç sene öncesinde, “Akıllı tabletinizde ve akıllı telefonunuzda hangi özelliğin daha iyi olmasını istersiniz?” diye sorulduğunda, gelen cevapların büyük bir kısmı “Pil ömründen” söz ediliyordu. Günümüzde çok güçlü akıllı tablet ve telefonlara sahibiz. Hızlı şarj tarafında da daha önce görülmemiş bir hıza eriştiğimiz de gerçek. Hızlı şarj gerçekleştirirken akım koruması dahil pek çok güvenlik önlemi de göz önünde bulunduruluyor. Tabii bunlar sevindirici detaylar, ama hâlâ çoğu tablet ve telefon, tek şarj ile en fazla 1 gün dayanabiliyor. İşte bu sebeple günümüzde powerbank’ler hâlâ çok önemli.

Mcdodo MC-1370 20000mAh, öncelikle kapasitesiyle dikkatleri üzerine toplayan bir ürün. 20000mAh kapasite demek, her biri 5000mAh kapasiteli 4 tane akıllı telefonu tek başına şarj edebileceği anlamını taşıyor.

Diyelim ki iş ya da eğlence amaçlı olarak seyahate çıkıyorsunuz ve powerbank’inizi de yanınıza aldınız. Telefonunuzun pili 5000mAh değerde ve tek şarj ile yoğun kullanımda 1 günü tamamlayabiliyorsunuz. Bu taşınabilir pil ise, size ekstradan 4 tam şarj daha sunabiliyor, ki bu da toplamda 5 günlük deneyimin mümkün olmasını sağlıyor.

Kendimden örnek vermem gerekirse, bir konsere gittiğimde ya da bir seyahate çıktığımda, bol bol fotoğraf ve video çekmek isterim. Zira bunları daha sonra defalarca kez görmek isterim. Hal böyle olunca, keyifli konser organizasyonları ve gezi deneyimleri için taşınabilir bir pilin önemi büyük oluyor.

Mcdodo MC-1370 20000mAh: Bu powerbank ile günlerce yetecek güce sahip olabilirsiniz!

Mcdodo MC-1370 20000mAh powebank’in 2 tane USB A bağlantı noktası mevcut. Bunlara ek olarak bir tane microUSB ve bir tane de Type-C bağlantı noktası bulunuyor. Böylece pek çok farklı cihazınızı şarj edebilmenizin önü açılıyor.

“Peki aynı anda 2 cihazı şarj edebilir miyim?” diye soruyorsanız, cevabımız “Evet” oluyor. Aynı anda 2 cihazınızı güvenle şarj edebilirsiniz. Cihaz, 10,5 watt değere kadar güç sağlayabiliyor. Eğer aynı anda 2 cihazı birden şarj ediyorsanız, bu sefer güç çıkışı ikiye bölünüyor.

Ürünün üzerinde 4 tane de ufak led bildirim ışığı mevcut. Böylece powerbank’inizin güncel pil durumunu takip edebiliyorsunuz.

Taşınabilirlik demişken, ürünün ağırlık değerinden de söz edelim isterseniz.

Mcdodo MC-1370 20000mAh, 27mm kalınlıkta ve 354 gram ağırlıkta. Onu bir çantada rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Hatta bol bir pantolon ya da ceket giyiyorsanız, çoğu zaman cebinizde de fazla rahatsızlık uyandırmayacağını düşünüyoruz.

Mcdodo MC-1370 20000mAh: Bu powerbank ile günlerce yetecek güce sahip olabilirsiniz!

Güvenlik önemli!

Hem Android hem de iOS işletim sistemli cihazlarla uyumlu çalışabilen powerbank, gelişmiş bir güvenlik çipine de sahip. Bu sayede cihazınız aşırı şarj, aşırı ısınma, aşırı voltaj ve kısa devreye karşı korunuyor. Tabii siz de öyle.

Mcdodo MC-1370 20000mAh taşınabilir pil, Mcdodo’nun resmi sayfası üzerinden 837.90 TL fiyat etiketiyle satın alınabiliyor. Sunulan renk ise, siyah.

  • İşlev: Taşınabilir Güç Kaynağı / Güç Bankası
  • Giriş: Mikro USB / Type-C:5V=2A
  • Çıkış: USB A1/A2: 5V=2,1A (MAKS)
  • USB A1+A2: 5V=2,1A (MAKS)
  • Pil kapasitesi: 20.000 mAh
  • Boyut: 139x69x27mm
  • Net ağırlık: 354g
  • Malzeme: ABS + PC + Polimer lityum pil
  • Renk: Siyah
  • İki USB-A bağlantı noktası, aynı anda şarj olan iki cihazı destekler
  • USB-C/ Mikro USB giriş bağlantı noktaları, herhangi bir android kablosu güç bankasını şarj edebilir
  • 20000mAh yüksek kapasite, yalnızca 15,5 mm kalınlık, kolayca çıkarılabilen cep boyutu
  • Pil durumunu kolayca kontrol etmek için dört LED Göstergesi

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Realme C55 inceleme: 256GB belleği ve 64MP ana kamerasıyla yaz arkadaşınız!