Twins 2’de sevindirici gelişme

twins arnold schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito neredeyse 30 yıl sonra Twins’in devam filmiyle geri dönmeye hazırlanıyor. Bu kez Eddie Murphy de var.

Arnold Schwarzenegger, şu an yeni aksiyon-komedi filmi Killing Gunther’ın promosyon çalışmalarında yer alıyor. Tabii bu sebeple katıldığı etkinliklerde kendisine yönetilen birçok soruya yanıt vermekten de çekilmiyor. Uzun süredir merakla beklenen Twins 2 (Triplets) de bu sorular arasında. Görünüşe göre meraklı bekleyiş yakın zamanda sona erecek.

Konu hakkında bilgi veren aktör, şunları söyledi: “Geçen gün ajansımdaki yetkililerle görüştüm ve Triplets’in senaryo yazım sürecinin 2 hafta içinde tamamlanacağını öğrendim. Bundan dolayı herkes çok mutlu. Sanıyorum önümüzdeki sene çekimlere başlayacağız ve herkes daha mutlu olacak.”

Schwarzenegger, ilk Twins filmiyle 1988’de izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Şimdi ise 70 yaşında ve gerçekten ilginç bir deneyim olacaktır. Bu arada, Eddie Murphy’nin bu yeni filmde “siyahi kardeş” olarak Schwarzenegger ve DeVito’ya dahil olacağını hatırlatalım.

Devasa Doom koleksiyonu satışa sunuldu!