Scalebound’dan Kötü Haber geldi!

scalebounddan kötü haber geldi

Scalebound’u bekleyenler için kötü haber.

Scalebound’un Geliştiricisi Platinum Games, Thuban isimli Ejderha ile Fantastik bir Dünyaya adım atmadan önce oynanış üzerinde düzeltmeler yapılması gerektiğini söylemişti.

İlk olarak E3 2014’te tanıtılan Oyun hakkında gelecek yıl boyunca daha çok bilgi edineceğimizin de sözünü veren Stüdyo’nun ortaya başarılı bir Oyun çıkartması bekleniyor.

Xbox One’a özel olarak geliştirilen Scalebound isimli RPG Oyununun çıkışı 2017’ye ertelendi. 2016’nın 2. yarısında çıkışını gerçekleştirmesi gereken Oyunun, ertelenme sebebi ise Stüdyonun dediğine göre iddialı hedeflerine ulaşma çabasıymış.

Xbox One platformuna özel olarak geliştirilen Scalebound, bu yıl içerisinde piyasaya çıkacaktı; ancak oyunun çıkışı 2017 yılına yine ertelendi.

Platinum Games, geliştirmeye devam ettikleri Oyun için ellerindeki en büyük Projelerden biri olduğunun açıklamasını yaptı.

Oyunda, bir yerleri keşfetme ve Çoklu Oyuncu modu da dâhil olmak üzere birçok detay mevcut. Şirket; bazı planlarının istedikleri gibi gitmemesinden ve oynanış tarafında da değişiklik yapılacağından dolayı Oyunun ertelendiğini söyledi.

Unreal Engine 4 teknolojisi ile geliştirilen Oyun; Aksiyon ve Rol yapma türüne sahip. Şimdilik Ejderha macerası için beklemek durumundayız. Bakalım ilerleyen zamanlarda bizi nasıl gelişmeler bekliyor olacak?

Sony, OLED’lere Karşı LCD’i Yeniden Keşfediyor!