Quantum Break 2016 Yılına Ertelendi

Quantum Break

Xbox One’a özel olarak hazırlanan ve bu yılın en merak edilen oyunları arasında yer alan Quantum Break’in çıkış tarihi 2016’nın ilk aylarına ertelendi.

Max Payne ve Alan Wake gibi oyun dünyasının en popüler serilerinden bazılarının arkasındaki stüdyo olan Remedy Entertainment tarafından Xbox One’a özel olarak geliştirilen Quantum Break, Xbox One’ın resmi olarak tanıtıldığı etkinlik kapsamında duyurulmuş ve oyunun 2015 yılında kullanıcılarla buluşacağı açıklanmıştı. Ancak oyunun yapım aşamasında karşılaşılan zorluklar daha önce açıklanan bu tarihin ertelenmesine neden oldu.

Quantum_Break

Hem oyun içinde gerçek görüntüler barındıracak olması hem de aynı isimle yeni bir TV dizisiyle birlikte sunulacak olmasıyla oldukça ilgi çekici bir yapım olan Quantum Break‘in bu yıl Xbox One için yayınlanan en önemli özel oyunlar arasında olması beklenmiş olsa da, ortaya çıkan yeni bilgiler oyunun 2015’in son çeyreğine yetiştirilemeyeceğini gösterdi.

Oyunun yayımcı firması olan Microsoft’un Hollanda’daki sosyal medya kordinatörü tarafından Twitter üzerinden yayınlanan kısa açıklamada, Quantum Break‘in çıkış tarihinin 2016’nın ilk aylarına ertelendiği duyuruldu. Remedy Entertainment henüz erteleme kararının nedeniyle ilgili bir açıklama yayınlamamış olsa da, aynı anda hem kapsamlı bir oyun hem de yeni bir dizi geliştirmenin oldukça zorlu bir süreç olduğu ve stüdyonun daha fazla zamana ihtiyaç duyduğu belirtiliyor.

HTC One M9’un iPhone 6’dan Daha İyi Olduğunu Gösterecek