Savaşmayın sevişin: Bol seks ömrü uzatıyor!

Seks Robotu Samanthanın Hakları Var mı 2

Doktorlar, haftada iki kez seks yapmanın ömrü 3 yıl uzattığını ifade ediyor. İşte seks yapmanın faydaları!

Savaşmayın sevişin: Bol seks ömrü uzatıyor! Doktorlar, sağlıklı bir yaşam için partneriniz ile haftada en az iki kez beraber olmanız gerektiğini ifade ediyor. Buna göre düzenli olarak haftada iki kez birliktelik yaşandığında kalp krizi ve felç riski azalıyor. Hatta yapılan araştırmalara göre haftada iki kez cinsellik yaşamak, ömrü 3 yıla kadar uzatıyor. İşte detaylar!

Savaşmayın sevişin: Bol seks ömrü uzatıyor!

Bilim insanları tarafından ortaya konan verilere göre seks ve sağlık birbiri ile tamamen bağlantılı. Bol seks yapmak kalp krizi ve felç riskini azaltırken, ömrü de 3 yıl uzatıyor. Ayrıca vücutta meydana gelen sağlık problemleri de cinsel yaşamı doğrudan olumsuz olarak etkiliyor. Buna ek olarak doktorlar düzenli bir cinsel yaşamın bağışıklığı da güçlendirdiğini ifade ediyor. 10 yaş daha genç görünmenin sırrı da yine buna bağlanıyor.

Ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz de buna dikkat çeken bilim insanlarından birisi. Mehmet Öz de yaptığı açıklamalarda düzenli seks hayatının kalp krizini önlediğine dikkat çekiyor. Bu kadar ünlü bir kalp doktorunun bile düzenli cinsel yaşamın önemine dikkat çekmesi, oldukça önemli diyebiliriz. Bu bakımdan yukarıda verdiğimiz verilerin hepsinin gerçek veya gerçeğe yakın olduğunu söyleyebiliriz. Çoğu uzman da mutlu bir ilişki için düzenli cinsel yaşamın şart olduğunu ifade ediyor.

Apple’da en yüksek zammı o aldı, herkes şaştı kaldı!