Samsung, Garantileri 2 Yıl Uzatıyor!

Samsung Garantileri 2 Yil Uzatiyor

Telefon devi Samsung, ABD tüketicileri için Protection Plus Mobile Elite garanti programını başlatıyor.

Mobil kullanıcılar için çok önemli bir husus olan cihazların garanti süreleri için Samsung yeni bir program başlattı.

Samsung, Garantileri 2 Yil Uzatiyor!

Mobil kullanıcılar için çok önemli olan garanti süreleri için hamle yapan telefon devi Samsung, kullanıcıların yüzünü güldürecek. Garanti süresi içinde meydana gelen sorunlar eğer kullanıcı kaynaklı değilse, şirketler sorunlu cihazı ücretsiz tamir ediyor veya yenisi ile değiştiriyor. Bu nedenle her telefon kullanıcısı için çok önemli olan garanti süresi kapsamı için bir adım atan telefon devi mobil kullanıcılar için Protection Plus Mobile Elite programını başlattı.

Telefon devinin başlattığı bu program sayesinde ABD sınırları içerisinde bulunan Galaxy S ve Galaxy Note serisine ait cihazların sahipleri, garantinin ötesinde faydalar elde etmek için yeni fırsatlara sahip olacak. Tekrar belirtelim ki bu program şuan sadece Amerika’da geçerli.

Başlatılan bu program kapsamında telefonun garantisi iki yıl uzatılacak ve Samsung, kazara düşürme ve hasarlara karşı düzeltmeler ve değiştirmeler için imkanlar sunacak. Elektrik ve mekanik arızaları olan cihazları ise iki iş gününde değiştirecek.

Protection Plus Mobile Elite şuan için sadece Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy Note 3 ve Galaxy Note 4 için kullanılabilir durumda. Ancak bu programa katılmak ücretli ve bu ücret ucuz sayılmaz. Galaxy S sahi Protection Plus Mobile Eliteleri 99 dolar ve Galaxy Note sahipleri ise 129 dolar ödeyerek bu programa katılabiliyor.

Tetris Film Oluyor!