Savaş pilotları UFO konusunda yanılıyor olabilir: Bilim insanları açıklama yaptı

ABD UFO gözlem birimi

Savaş pilotları UFO konusunda yanılma payına sahip. Geçtiğimiz günlerde yakalanan görüntüler aslında tahmin edilenden çok daha farklı. Bilim insanları bu konuda bazı açıklamalara yer verdi.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Pentagon tarafından doğrulanan bazı UFO görüntüleri oldu. Bu görüntüler tüm dünya basınında şaşkınlık yarattı. Dünyanın çeşitli yerlerinde bu tür görüntüler ortaya çıkabiliyor. Ancak ilk defa üst düzey bir yetkili kurum bu görüntüleri doğruladı. Savaş pilotları tarafından kaydedilen görüntüler oldukça tuhaftı.

Güney Kaliforniya Üniversitesi öğretim üyesi ve UFO uzmanı Madhu Thangavelu tarafından yapılan açıklamalara bakılırsa bu görüntüler aslında çok daha farklı bir teknolojiyi bizlere gösteriyor. Pentagon tarafından doğrulanan videoda uzay aracının çok hızlı hareket etmesi araştırmacıların dikkatini çekti.

Savaş pilotları UFO konusunda birçok görüntü aldı

Bilim insanları konuyla ilgili açıklama yaparken bu aracın çok hızlı olduğuna vurgu yaptı. Bu tür hızlı hareket eden cisimlerin fizik ve mühendislik bilgisiyle açıklanamadığını ifade etti. Böylece aslında Dünya dışı varlıkların bile doğrulanma ihtimali ortaya çıktı.

Savaş pilotları UFO

Bilim insanlarına göre böylesine hızlı hareket eden bir araç içerisindeki kişi mutlaka ezilecektir. Böyle Bir nedenden dolayı uzay aracının içerisinde herhangi birisinin olduğunu söylemek pek gerçekçi olmaz. Bilim insanlarına göre muhtemelen uzaktan kontrol edilen bir sistem var.

Pentagon neden ufo videoları paylaştı?

ABD’nin sahip olduğu sınırlı bilgi birikimi ne yazık ki bu teknolojiyi anlamakta zorluk yaşatabiliyor. 25 Haziran 2021 tarihinde Pentagon bu konu ile ilgili bir rapor hazırlayacak. Bu raporun detayları merakla bekleniyor. Peki sizce UFO dediğimiz cisimlerin sırrı ne?