Galaxy Note10+ ön sipariş tarihi belli oldu

galaxy note10 1

#İŞBİRLİĞİ

Samsung’un Ağustos ayının ilk haftasında tanıtacağı Note serisinin yeni modeli Note10+ ön siparişe ne zaman sunulacak? İşte Galaxy Note10+ ön sipariş tarihi ve diğer detaylar.

Akıllı telefon pazarının 1 numaralı ismi konumunda yer alan Samsung, yeni amiral gemisi modeli için geri sayıma geçti. Bilindiği üzere Güney Koreli teknoloji devi daha önceden 7 Ağustos’ta Unpacked etkinliği düzenleyeceğini açıklamıştı.

Henüz resmi bir açıklama olmasa da Samsung’un bu etkinlikte Note10 ve Note10+ modellerini tanıtacağı bekleniyor. Ayrıca yeni bir Galaxy Gear ve Tab S modelinin tanıtılacağı da söylentiler arasında.

Peki Güney Koreli şirket 7 Ağustos’ta tanıtacağı Galaxy Note10 modellerini ne zaman ön siparişe sunacak?

Geçtiğimiz gün sızdırılan bir rapora göre tanıtılan 2 Note modeli de 7 Ağustos’ta ön siparişe sunulacak. Yani Samsung 7 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Unpacked etkinliğinin akabinde hem Galaxy Note10, hem de Note10+ modelini ön siparişe sunmayı planlıyor.

Telefonların ne zaman son kullanıcıya ulaşacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Fakat genel kanı ön sipariş sürecinin en fazla 2 hafta süreceği yönünde. Yani yeni Note modellerinin 20 Ağustos sonrası satışa sunulması sürpriz olmayacaktır.

Nokia 9.1 Pureview geliyor!