Bayonetta 3 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Bayonetta 3 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Nintendo’nun E3 sunumunda gösterilmeyen Bayonetta 3 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. İşte konuyla ilgili tüm ayrıntılar.

Bilindiği üzere Nintendo Switch pek çok popüler AAA oyununu desteklemiyor. Hal böyle olunca 3. Parti yapımcılar da çareyi eski oyunlara bu konsola getirmekte buldular. İlginçtir ki zamanında o kadar ses getirmeyen Bayonetta 1 ve 2, Switch’te hayli başarılı bir satış performansına imza attı.

Muhtemelen insanlar Bayonetta gibi bir oyunu mobil olarak oynamaktan çok hoşlandılar. Bayonetta Switch’te önemli bir trend yakalayınca serinin 3. Oyunu onaylandı.

Bayonetta 3 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Nintendo Switch’e özel olarak geliştirilen oyuna dair ilk videoların E3 2021 Nintendo sunumunda paylaşılması bekleniyordu. Fakat öyle olmadı. Bayonetta 3’e dair hiçbirşey paylaşılmadı.

Bunun üzerine Platinum Games yetkililerine Bayonetta 3 ile ilgili bazı sorular yöneltildi. Yetkililer Bayonetta 3’ün geliştirme aşamasında olduğunu ve sürecin devam ettiğini belirttiler.

Önümüzdeki süreçte yeni Bayonetta oyununa dair ilk somut bilgilerin de paylaşılacağı açıklandı. Yani şimdilik beklememiz gerekiyor.

Bayonetta 3 belki de Switch için geliştirilen en kaliteli 3. Parti oyunlardan birisi diyebiliriz. Muhtemelen çıkış yaptığında da önemli bir satış başarısına imza atacaktır. Keza hali hazırda Switch tarafında 3. Parti oyunların çok da başarılı bir performans sergilediğini söyleyemeyiz. Belki bu durum Bayonetta 3 ile birlikte değişiklik gösterebilir. Keza serinin ilk 2 oyunu Switch’te hayli başarılı bir grafik sergilemişti.

Xiaomi Mi Mix 4 geliyor! Mi 11 Ultra’dan daha pahalı olacak