Samsung tükürdüğünü yaladı! Samsung şarj adaptörü kutu içeriğinden kaldırılıyor

Samsung şarj adaptörü

iPhone 12’nin şarj adaptörünün olmaması ile dalga geçen Samsung, tükürdüğünü yalıyor. Samsung şarj adaptörü kutu içeriğinden kaldırılıyor.

Ekim ayındaki Apple etkinliğinden hemen sonra Samsung, güç adaptörünü iPhone 12 kutusuna koymaması ve eski modellerden çıkarması için şirketle dalga geçti. Şimdi, bazı söylentilerin tahmin ettiği gibi, Galaxy S21’in belgeleri, kutuya dahil bir şarj cihazıyla birlikte gelmeyeceğini gösteriyor. Yani Samsung tükürdüğünü yaladı. 2021 yılında Samsung şarj adaptörü kutu içeriğinden kaldırılacak.

Brezilya web sitesi Tecnoblog tarafından bildirildiği üzere; Galaxy S21, Galaxy S21 + ve Galaxy S21 Ultra, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki FCC’nin muadili olan Brezilya’daki ANATEL tarafından onaylandı. Yeni cihazlar sırasıyla SM-G991B / DS, SM-G996B / DS ve SM-G998B / DS kod adlarına sahip.

Ucuz Galaxy Z Fold Lite ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı

ANATEL’de dosyalanan belgeler, yaklaşan Galaxy akıllı telefonlar hakkında çok fazla ayrıntı ortaya koyuyor. ANATEL, her üç yeni Galaxy S21 modelinin de kutuda bir şarj cihazına sahip olmayacağını söylüyor. Ayrıca kutu içeriğinde kulaklıklar da dahil edilmeyecek.

Söylentiler zaten Samsung’un gelecekteki akıllı telefonlarına şarj cihazlarını dahil edeceğini öngördüğü için bu bir sürpriz olmadı. Ancak şirketin Apple ile dalga geçmeye devam etmesi ironik ama daha sonra aynı şeyleri yapıyor. Birkaç yıl önce, Güney Koreli şirket Apple’ın kulaklık jakını 2017’de iPhone’dan çıkarmasıyla ilgili şakalar yaptı, ardından 2019’da Galaxy Note 10 kulaklık jakı olmadan tanıtıldı. Tıpkı iPhone gibi!

Samsung şarj adaptörü

Ayrıca belirtilmesi ilginç olan, Brezilya Ulusal Tüketici Sekreterinin Apple’ı ülkede şarj cihazıyla birlikte iPhone satmaya zorlamayı düşünmesidir. Böyle bir durumda Samsung, şarj cihazını Brezilya’daki akıllı telefonlarının kutusunda tutmak zorunda kalabilir ve belki başka ülkeler de aynısını yapacak.