Samsung Galaxy Note 20 bekleyenlerini üzdü!

Galaxy Note 20 etkinliği

Samsung’un 5 Ağustos’ta tanıtacağı Note 20 serisi ile ilgili yeni gelişmeler var. İşte Samsung Galaxy Note 20 hakkındaki son detayalar.

Bilindiği üzere Samsung Ağustos ayının hemen başlında bir etkinlik düzenleyecek. 5 Ağustos’ta düzenlenecek olan bu etkinliğin onur konuğu ise Galaxy Note 20 serisi olacak. Şimdiye kadar Samsung Galaxy Note 20 modelleri ile ilgili pek çok detay zaten sızdırılmış durumda.

Hatta bazı raporlarda telefonun kutusundan şarj adaptörü çıkmayacağına dair söylentiler de bulunuyordu. Lakin bu söylentiler direkt olarak Samsung tarafından çürütüldü.

samsung galaxy note 20 1

Şimdi ise Galaxy Note 20 modellerinin kutu içeriği ile ilgili başka bir söylenti gündemde. Sızdırılan son bilgilere göre Note 20 kutusundan 25W hızlı şarj adaptörü çıkacak.

Samsung Galaxy Note 20, 25W hızlı şarj adaptörü ile gelecek

Sızıntı dünyasının önemli isimlerinden biri olan @rquandt tarafından sızdırılan rapora göre Note 20 ve Note 20 Ultra kutusundan 25W hızlı şarj adaptörü çıkacak. Buradaki absürt durum ise şu. Her iki model de 45W hızlı şarjı destekliyor olmasına karşın Samsung’un 25W’lık hızlı şarj adaptörü koyacak olması.

Aslına bakılırsa 25W hızlı şarj ile 45W hızlı şarj arasında boyut olarak büyük bir fark yok. Dolayısıyla Samsung’un 25W’lık hızlı şarjı kutuya koyması biraz saçma. Elbette işin maliyet boyutu da var lakin 45W’lık amiral gemisi bir modeli 25W’lık adaptörle satışa sunmak absürt görünüyor.

Xiaomi Black Shark 3s sonunda ortaya çıktı