Google Pixel için müthiş özellikler geliyor

Google Pixel

Google Pixel modelleri için Aralık güncellemesi çıktı. Bu güncelleme telefonlara yepyeni özellikler eklemesi ile dikkat çekiyor.

Google ara sıra Pixel için güncelleme yayınlayarak kullanıcılarına iyileştirmeler ve yeni özellikler getiriyor. Aralık 2020 güncellemesi şimdi Uyarlanabilir Ses, Uyarlanabilir pil, birkaç yeni özelleştirme ve kişiselleştirme seçeneği ve daha fazlası gibi özelliklerle sunulmaya başladı.

Ucuz Galaxy Z Fold Lite ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı

Bu güncellemenin içerdiği başlıca özelliklerden biri, Pixel’in ortam bilgi işlem yeteneklerinde yapılan gelişmelerdir. Cihazın ortam akustiğini anlamak için mikrofonlarını kullanacağı ve en iyi ses deneyimi için EQ’yu otomatik olarak ayarlayacağı Ortam sesi adı verilen yeni bir özellik yer alıyor.

Google Pixel

Uyarlanabilir Pil, bir Pixel cihazının ne kadar hızlı şarj olduğunu dinamik olarak kontrol etme imkanı sunuyor. Hatta cihaz, kullanıcılarının bir sonraki şarjını kaybetme ihtimalinin yüksek olduğunu tespit ederse daha fazla güç tasarrufu sağlayacak şekilde güncellendi. Uyarlanabilir Bağlantı özelliği, yük ve hız gereksinimlerine bağlı olarak telefonun ağını otomatik olarak 4G ile 5G arasında değiştiriyor.

Ana ekran kişiselleştirme seçenekleri, yeni simgeler, ızgara görünümleri ve uygulama şekillerini seçme ve ünlü sanat eserlerinin özel duvar kağıtlarını seçme içeren bir güncelleme aldı. Şu An Çalınan özelliği artık aramalarınızı geçmişe kaydedecek ve bu daha sonra oynatma listesi olarak YouTube Müzik’e aktarılabilecektir.

Google Duo’da grup görüşmelerinde ekran paylaşımı yeteneği gibi bir dizi başka küçük iyileştirme var. Google Fotoğraflar’daki fotoğraf düzenleyici artık parlaklığı, kontrastı ve rengi geliştiren Dinamik gibi öneriler ve bir dizi gökyüzü önerisi gösterecek.

Pixel 5 ve Pixel 4a’daki (5G) GPS daha doğru sonuç gösteriyor. Google Lens, Uygulamaya Genel Bakış’taki Lens çip düğmesine basarak farklı bir dildeyse herhangi bir ekrandaki kelimeleri otomatik olarak çevirebiliyor.