Samsung Tab S8 ultra geliyor: İşte özellikleri

Samsung Tab S8 ultra

Samsung Tab S8 ultra yakında kullanıcılarla buluşacak. Bu cihazın diğerlerine göre daha büyük bir ekrana sahip olacağını söyleyebiliriz. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm detaylar.

Samsung Tab S8 ultra birçok kullanıcı tarafından bekleniyordu. Bazı etkileyici özelliklere yer verilecek olan cihaz şimdiden büyük beklenti yarattı. Bu modelin 14,6 inç boyutunda AMOLED ekran ile gelmesi bekleniyor.

Bazı kullanıcılar Samsung cihazlarının ekran özelliklerini sürekli eleştiriyordu. Ancak yeni modelde 2960 x 1848 piksel çözünürlükte ekran tercih edilecek. Ayrıca 120 Hz yenileme hızı olduğunu görüyoruz. Yeni tablet modelinde 12 megapiksel kamera yer alacak. Elbette özellikleri sadece bunlarla sınırlı değil.

Samsung Tab S8 ultra özellikleri

Bu yeni tablet modelinin özelliklerine baktığımızda 16GB RAM yer alacağını görüyoruz. Ayrıca 512 GB depolama alanı bulunacak bu konuda yeterli bir seviyede olduğunu söyleyebiliriz. Kullanıcılar herhangi bir donma problemi yaşamadan birçok sekme açabilecek.

Samsung Tab S8 ultra

Ortaya çıkan son detaylara göre bu yeni ürün 11200 mAh batarya kapasitesi ile geliyor. Böylece çok daha uzun süreler tablet kullanmak mümkün olacak. Genelde Samsung tabletleri bütçe dostu oluyor. Bu cihazın yine cüzdanları çok yormayacağını söyleyebiliriz. Fakat Türkiye’de işin içerisine vergiler ve döviz kuru girince fiyat biraz pahalı gelebilir.

Samsung’un akıllı telefon satış rakamları şaşkınlık yarattı

Yeni Samsung tablet modeli Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 teknolojisi ile kullanıcılara sunulacak. Ayrıca Adreno 730 işlemcileri yer alacak. Modelin ön kamerası ise 12 megapiksel olacak. Cihazla ilgili şimdilik detaylar bunlar. Peki siz bu yeni tablet modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?