Galaxy S8, Tab S3’ün sistem dökümanlarında göründü

galaxy s8 3

Samsung’un önümüzdeki dönemde satışa sunacağı Galaxy S8 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. İşte Güney Koreli devin yeni amiral gemisi hakkındaki son detaylar.

Bilindiği üzere Samsung, yeni amiral gemisi modeli Galaxy S8 için uzun süredir yoğun çaba harcıyor. Mobil Dünya Kongresi pas geçilerek Mart ayının son haftasında tanıtılacak olan telefon için, tüm hazırlıklar son hızıyla devam ediyor. Peki Samsung, MWC’de hiç birşey tanıtmayacak mı? Tabi ki hayır. Bir süredir hakkında çeşitli söylentilere tanıklık ettiğimiz Galaxy Tab S3’ün Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Geçtiğimiz günlerde Galaxy Tab S3 ile ilgili bazı sistem dökümanları sızdırılmıştı. Dikkatli bir takipçi, sistem dökümanlarını incelerken, bu dökümanlardaki bazı görsellerin Galaxy S8’i andırdığını fark etti. Dilerseniz bu görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

galaxy s8

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Galaxy S8 ile ilgili yaptığımız haberde, telefonun dikdörtgen biçiminde bir parmak izi okuyucuya sahip olacağını ve bu okuyucunun da kameranın tam yanında bulunacağını sizlerle paylaşmıştık.

Yukarıdaki görselde de parmak izi okuyucusunun tam olarak kameranın yanında yer aldığı görülüyor. Bu durum son günlerde sıkça rastlamaya başladığımız Galaxy S8’e ait olduğu iddia edilen görsellerin doğruluğunu kanıtlar nitelikte.

Yine de Samsung’un yeni amiral gemisi modeli hakkında kesin bilgiye ulaşmak için Mart ayının son haftasına kadar beklememiz gerekecek.