Samsung Galaxy Tab S9 tabletlerde S Pen desteği olacak

Samsung Galaxy Tab S9

Samsung Galaxy Tab S9 tablet ailesi hakkında özellikler parça parça gün ışığına çıkıyor. Geçen gün Tab S9 ve S9 Ultra modellerinin RAM ve depolama alanı seçenekleri belli olmuştu. Şimdi de yeni nesil tabletlerde S Pen desteğinin olduğu ortaya çıktı.

Telefon, tablet, akıllı saat vs… gibi ürünler Amerika’da FCC (Federal İletişim Kurulu) tarafından kontrol edilip, onaylanır ve sertifika alır. Bu sertifika belgeleri cihazlar hakkında belirli özellikleri içerir. Özellikler detaylı olmasa da, güvenilir ve kesin bir kaynak. FCC tarafından yayınlanan yeni sertifika belgelerine göre Samsung Galaxy Tab S9 ailesinde S Pen kullanılabilecek. EJ-PX710 model adındaki S Pen, Bluetooth düşük enerjiyi destekliyor ve hızlı şarj oluyor. Bu kalem muhtemelen Galaxy Tab S8 serisinde olduğu gibi arkadaki manyetik şerit aracılığıyla tabletlere takılacak.

Samsung Galaxy Tab S9

Güney Koreli teknoloji devinin yeni nesil tabletine gelecek olursak, Samsung Galaxy Tab S9, Tab S9+ ve Tab S9 Ultra olmak üzere üç model piyasaya sürülecek. İddialara göre Tab S9 Ultra, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı, 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı, son olarak da 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı seçeneklerine sahip. Ultra modelinde 14.6 inç’lik Super AMOLED ekran, 11.200 mAh değerinde pil ve 45W şarj desteği olması bekleniyor.

Samsung Galaxy Tab S9

Standart Tab S9’un biri 8 GB RAM diğeri de 12 GB RAM olmak üzere en az iki farklı modeli olacak. Galaxy Tab S9+’ın da 8 ve 12 GB RAM seçenekleriyle satışa sunulacağı söyleniyor. Tab S9+’ta 12.4 inç’lik Super AMOLED ekran yer alacak. Her üç tablete Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi güç verecek. Tüm modeller IP67 sertifikasına sahip. Toza ve suya belirli bir dereceye kadar dayanıklı.

iPhone 15 Pro’larda katı hal düğmeleri olmayacak! Apple’ın planları değişti