Bitcoin düşüşü hızlanmaya devam ediyor: Piyasada tedirginlik var

Haftanın potansiyeli yüksek kriptoları Bitcoin

Bitcoin düşüşü hızlanmaya devam ettikçe yeni seviyeler geliyor. Her destek düzeyi yıkılıyor ve bu durum yatırımcıları tedirgin ediyor. Özellikle son bir aydır bu iyice sertleşti.

Bitcoin düşüşü hızlanmaya yemin etmiş gibi görünüyor. Bitcoin negatif seyrine devam ederken yaklaşık 10 haftadır kripto para piyasalarında aşağı yönlü bazı hareketler görülüyor. Bu aşağı yönlü hareketler 42 bin dolar düzeyinin bile görülmesine neden oldu. Önceki aylarda ise BTC 39 bin doları test etti.

Küresel çapta teknoloji çalışmaları NFT ve Blockchain ile eş zamanlı olarak ilerliyor. Facebook şirketinin bile metaverse projelerine destek vereceğini ve ismini Meta olarak değiştireceğini söylemesi işleri tersine çevirmişti. Büyük bir metaverse coin rüzgarı esti. Ancak bu kısa sürdü. Şimdi ise yatırımcılar geriye çekilmeye başladı.

Bitcoin düşüşü hızlanmaya devam ediyor

Kripto para yatırımcıları bu aralar fazlasıyla korku içerisinde. FED başkanı tarafından bu hafta içerisinde ekonomi ile ilgili bazı önemli açıklamalar yapılacak. Muhtemelen para politikasında sıkılaşma hedefi toplumla paylaşılacak.

Bitcoin düşüşü hızlanmaya

Şimdilik faiz artırma kararı alması beklenmiyor. FED Başkanı Powell tarafından faiz artışı kararı açıklanırsa bu kripto para dünyası için çok sert bir düşüş anlamına gelebilir. 44,5 bin dolar düzeyine çıkıp hızlı bir şekilde geri çekilen BTC ne yazık ki bu haberlere dayanamıyor. Ayrıca Hindistan devlet başkanı tarafından yapılan kripto para regülasyon açıklamaları işleri daha kötü noktaya çevirdi.

Bitcoin madenciliği enerji krizi yaratıyor: Bir ülke daha yasakladı

Bitcoin düşüşü hızlanmaya devam ettikçe yatırımcılar korkmaya ve satış vermeye devam edecek. Bu durumun nereye kadar süreceği ise henüz net olarak bilinmiyor. Fakat genel korku havasının kolay kolay kaybolmayacağını söyleyebiliriz. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.