Galaxy A8 2016 Oreo güncellemesi geliyor!

Galaxy A8 2016 Oreo güncellemesi

Akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda bulunan Samsung, Galaxy A8 2016 için Oreo hazırlıklarını tamamladı. İşte Galaxy A8 2016 Oreo güncellemesi hakkındaki son detaylar.

Samsung’un orta segmentteki popüler modellerinden biri olan Galaxy A8, tüm dünyada oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahip. Bu durumun az çok farkında olan Güney Koreli teknoloji devi, bu modeline ayrı bir önem veriyor. Keza Galaxy A8 2016 Oreo güncellemesi için atılan adımlar da bu durumun en net göstergesi. Peki merakla beklenen güncelleme ne zaman gelecek?

Galaxy A8 2016 Oreo güncellemesi yakında geliyor!

Bilindiği üzere her üretici, mevcut modeli için bir güncelleme yayınlayacağı zaman belli başlı sertifikalar almak zorunda. Wi-Fi sertifikası da bu sertifikalar arasında bulunuyor. Yani her hangi bir model, yeni bir Android güncellemesi almadan önce, genel itibari ile Wi-Fi sertifika kurumunda ortaya çıkabiliyor. Aynı geçtiğimiz gün Galaxy A8 2016 modelinin, Wi-Fi sertifika kurumunda göründüğü gibi.

Bir süredir Galaxy A8 2016 Oreo güncellemesi hakkında bazı dedikodular mevcuttu. Nitekim bu dedikodular geçtiğimiz gün gerçeğe dönüştü. Samsung, Galaxy A8 2016 modeli için Oreo güncellemesini tamamen hazır hale getirdi. Wi-Fi kurumundan ad geçer not almayı başaran güncellemenin yayınlanması ise an meselesi diyebiliriz.

galaxy a8 2016 oreo güncellemesi

Muhtemelen önümüzdeki günlerde Samsung bu güncellemenin startını verecektir. Fakat şimdilik Güney Koreli teknoloji devinden bu konu hakkında resmi bir açıklama gelmiş değil.