Samsung katlanabilir telefonların tanıtılacağı tarih belli oldu

Galaxy Z Fold 4

Samsung katlanabilir telefonların tanıtılacağı etkinliğin tarihi sızdırıldı. Aynı etkinlikte yeni Galaxy Watch modelleri de tanıtılacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung katlanabilir telefon konusunda şu anda piyasadaki en güçlü marka halinde. Halihazırda katlanabilir telefon modelleri ile pazarda olan Samsung, yakında bunlara yenilerini de ekleyecek. Bildiğiniz gibi şirketin bu yıl yeni katlanabilir telefonlarını piyasaya süreceği bir süredir konuşuluyor. Ayrıca bugüne kadar gelen sızıntılar sayesinde yeni Samsung katlanabilir telefonlar hakkında pek çok detay ortaya çıkmış durumda.

Bugüne kadar ortaya çıkmayan bilgilerden biri bu telefonların tam olarak ne zaman tanıtılacağıydı. Ancak sonunda o bilgi de belli oldu. Sızıntılarıyla tanınan Evan Blass, yeni Samsung katlanabilir telefonların tanıtılacağı etkinliğin tarihini paylaştı. Samsung, yeni telefonlarını 10 Ağustos’ta resmen tanıtacak.

Samsung katlanabilir telefonl

10 Ağustos’ta düzenlenecek olan yeni Unpacked etkinliğinde hem Galaxy Z Fold 4’ün hem de Galaxy Z Flip 4’ün görücüye çıkarılması bekleniyor. Hatta şu ana kadar gelen bilgiler sayesinde her iki telefonun da bu etkinlikte tanıtılacağının artık büyük ölçüde kesinleştiğini söyleyebiliriz.

Samsung’un 10 Ağustos’ta düzenleyeceği bu etkinlikte tanıtacağı yeni ürünler katlanabilir telefonlarıyla sınırlı kalmayacak. Güney Koreli teknoloji devinin aynı zamanda yeni akıllı saat modelleri Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro’yu da bu etkinlikte resmen tanıtması bekleniyor. Hatırlayacak olursanız bu iki akıllı saatin görselleri bu ayın başında sızdırılmıştı.

Samsung’un bu önemli etkinliği 10 Ağustos’ta düzenleyeceğini bir süre önce iddia eden Jon Prosser, bu iddiasında haklı çıktı. Bu yüzden Jon Prosser’ın aynı paylaşımındaki diğer iddianın da doğru olduğunu varsayabiliriz. Prosser, 10 Ağustos’ta tanıtılacak bu cihazların 26 Ağustos’ta satışa sunulacağını söylemişti.

Xiaomi araba prototipini çok yakında tanıtacak