Samsung katlanabilir tablet için harekete geçti

Samsung çip üretim fiyatlarını yüzde 20'ye kadar artıracak

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, katlanabilir akıllı telefondan sonra şimdi de katlanabilir tablet modeli üzerinde çalışmaya başladı.

Samsung katlanabilir tablet için harekete geçti. Her ne kadar Samsung’un ilk katlanabilir akıllı telefon modelini piyasaya sürmesinin üzerinden sadece birkaç sene geçmiş olsa da, Güney Koreli teknoloji devinin 10 yılı aşkın süredir bu teknoloji üzerinde çalıştığı biliniyor. Bununla birlikte, teknolojinin belli bir doygunluğa ulaşabilmesi için yavaş ilerleyen Samsung, artık katlanabilir ekran teknolojisinin yeterli seviyeye geldiğini düşünüyor.

samsung tablet

Geçtiğimiz saatlerde yeni katlanabilir akıllı telefon serisini tanıtan Samsung, şimdiden rotayı katlanabilir tablet modeline çevirdi. Gelen ilk haberlere göre, Samsung’un amacı yeni katlanabilir tablet modelini Galaxy Tab S9 serisiyle birlikte tanıtmak. Buna göre de eğer her şey planlandığı gibi giderse, önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde yeni tableti görebiliriz.

katlanabilir ekranlı samsung telefon

Samsung katlanabilir tablet için harekete geçti

Bununla birlikte yeni tabletin özelliklerine ilişkin şu an için çok fazla bilgi bulunmuyor. Ancak şirket daha önce yaptığı açıklamalarda katlanabilir akıllı telefonların geleceğin yeni trendi olacağını söylemişti. Hatta bazı kaynaklardan servis edilen bilgilerde, Güney Koreli teknoloji devinin şu an ki amiral gemisi serisi olan Galaxy S modellerini biraz daha geriye çekeceği ve yeni dönemde en güçlü donanımların katlanabilir akıllı telefon modellerinde karşımıza çıkacağı iddia ediliyordu.

samsung tablet
SAMSUNG CSC

İşte bu açıklama ve iddialardan yola çıkarak, katlanabilir tablet modelinin de oldukça güçlü donanımlarla karşımıza çıkacağı ve iPad’in tablet pazarındaki hakimiyetini hedef alacağı söylenebilir.

Beats ve Kim Kardashian, Fit Pro kulaklık serisi için ortaklık yaptı!