Galaxy Z Tab, Samsung’un bir sonraki katlanabilir cihazı olabilir

Galaxy Z Tab

Yeni katlanabilir telefonlarını yarın tanıtacak olan Samsung’un bir sonraki katlanabilir cihazı Galaxy Z Tab tablet olabilir.

Şu anda katlanabilir telefon konusunda en aktif şirketlerden biri olan Samsung, heyecanla beklenen yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4’ü yarın düzenleyeceği etkinlikte resmen tanıtacak. Böylece katlanabilir telefon serisini yenilemiş olacak Güney Koreli teknoloji devi, bundan sonra tablet tarafına geçerek katlanabilir tablet projesine odaklanabilir.

Güney Kore basınında yer alan bilgilere göre Samsung, Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4’ün yanı sıra bir de katlanabilir tablet üzerinde çalışıyordu. Galaxy Z Tab adını taşıyan bu katlanabilir tabletin, şirketin piyasaya süreceği bir sonraki katlanabilir cihaz olacağı söyleniyor.

Galaxy Z Tab

Hatırlarsanız Samsung’un üçe katlanabilen bir tablet üzerinde çalıştığı yönündeki ilk haberler geçtiğimiz yıl çıkmış, o dönemde paylaşılan bilgilerde bu tabletin 2022’de piyasaya sürüleceği iddia edilmişti. Bu hafta Güney Kore’den gelen haberler de Galaxy Z Tab’in bu yıl çıkacağı yönündeki bu iddiaları destekliyor.

Eğer Galaxy Z Tab iddia edildiği gibi bir cihaz çıkarsa, yani Samsung gerçekten üçe katlanabilir bir tablet piyasaya sürerse, tablet pazarında benzersiz bir ürüne sahip olacak. Çünkü bu üçlü katlama özelliği sayesinde cihaz, hem büyük bir tablet, hem daha ufak bir tablet hem de bir telefon olarak kullanılabilecek.

galaxy z tab

Telefon ile tablet arasındaki çizgileri iyice bulanıklaştıracak gibi görünen bu cihazın iddia edildiği gibi yıl sonuna kadar piyasaya sürülüp sürülmeyeceğini bekleyip göreceğiz.

Gizli Twitter hesabınız ifşa olmuş olabilir