Samsung Galaxy Z Fold3 daha küçük bir dış ekrana sahip olabilir

Galaxy Z Fold 3 S Pen Pro desteğiyle geliyor

Asya’dan çıkan yeni bir söylentiye göre Samsung’un yaklaşmakta olan Samsung Galaxy Z Fold3 cihazı, önceki sporlardan çok daha küçük, şok edici derecede küçük bir dış ekrana sahip olabilir.

Eğer bu söylenti doğruysa, cihaz 816×2260 çözünürlüğe sahip 5,4 “dış ekrana sahip olacak. Buna göre ekran çok daha küçük bir pakette Galaxy Z Fold2’nin dış ekranıyla tamamen aynı çözünürlüğe eşit olacak. 6.4 “demesi ekrana kıyasla bu ekran boyutları oldukça düşük. Fold2’nin 6.23 “dış ekrana sahip olduğu ve Fold3‘ün iç ekranını 7.6″ ‘den 7.7 “‘ ye biraz artırmasının beklendiği düşünüldüğünde, biraz daha büyük bir dış ekrana da sığabileceği mantıklı geliyor. Aynı sızıntı bize bu yılki katlanabilir cihaz için hangi üreticilerin ekranları yaptığına dair bazı ayrıntılar veriyor. Açıkçası Samsung, hem Fold3 hem de Z Flip3 için Samsung Display’den kaynak alıyor. Görünüşe göre 6.8 “iç ekrana ve 1.9” dış ekranlar söz konusu olacak.

Samsung Galaxy Z Fold3 daha küçük bir dış ekrana sahip olabilir

Huawei’nin Mate X2 tedarikçisi hem iç hem de dış paneller için BOE iken, Oppo’nun yaklaşmakta olan cihazında Samsung Display’den 7.1 “iç ekrana ve BOE’den 1.5-2″ dış ekrana sahip. vivo, tedarikçilerle aynı rotayı izliyor, yalnızca katlanabilirin Samsung kaynaklı iç ekranı 8 “ve BOE yapımı dış ekranı 6.5”. Bugün erken saatlerde başka bir sızıntıdan Oppo’nun yıl sonuna kadar çıkması planlanan bk bir katlanabilir cihazı olduğu haberi duyuruldu. Bu cihazın ekranının da 8 inçlik bir iç ekrandan daha büyük olacağını iddia edildi.

Kripto para dolandırıcıları giderek artıyor: Bazı siteler kopyalanıyor