Galaxy A22 tasarımı kesinlik kazandı

a22

Samsung’un giriş segmentine hitap eden yeni modeli Galaxy A22 tasarımı ve özellikleri ile ortaya çıktı. İşte telefona dair tüm detaylar.

Samsung Hindistan gibi gelir düzeyi düşük ülkeleri Çinli rakiplerine kaptırdığından bu yana giriş segmentindeki model sayısını arttırdı. Güney Koreli teknoloji devinin bu kapsamda geliştirdiği cihazlardan birisi de Galaxy A22.

Genel kanı Galaxy A22’nin bir ya da iki ay içerisinde tanıtılacağı yönünde. Keza geçtiğimiz günlerde de telefonun bazı özellikleri sızdırılmıştı.

Sızdırılan bilgiler arasında cihazın kamera özellikleri ön plana çıkıyordu. Şimdi ise A22’nin tüm tasarım hatları ortaya çıktı. Dilerseniz A22 tasarımına aşağıdan göz atabilirsiniz.

galaxy a22 tasarımı

Galaxy A22 tasarımı kesinlik kazandı

Sızdırılan görsellerde de net bir şekilde görüldüğü üzere A22, damla çentik tasarımıyla gelecek. Telefonun alt çerçevesi ise güncel Samsung cihazlarına göre bir tık daha kalın görünüyor.

A22’nin arka tarafında 4’lü bir ana kamera modülü yer alıyor. Keza bu modülün özellikleri zaten geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Telefonun arka yüzünde 48MP’lik ana kameraya, 8MP’lik ultra geniş açı kamerası, 2MP’lik derinlik, 2MP’lik de makro kamerası eşlik edecek. Ön yüzde ise 13MP’lik selfie kamerası yer alacak.

Omdia tarafından aktarılan verilere göre A21s modeli 19.4 milyon adet satmış. Dolayısıyla A22’den beklentiler bir tık daha fazla. Hem 4G, hem de 5G desteği sunacak olan modelin 5G versiyonunun 230 euro civarında olması bekleniyor.

OnePlus Nord N100 yeni bir güncelleme alıyor