Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 üretimine başlıyor

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 üretimine başlıyor

Daha önce Samsung’un yeni Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3’ü 3 Ağustos 2021’de piyasaya süreceği bildirilmişti. Şimdi yeni bir rapor, şirketin yaklaşmakta olan iki katlanabilir akıllı telefonu için seri üretime başladığını ortaya koydu.

Samsung’un bu yıl iki yeni katlanabilir akıllı telefon piyasaya süreceği söyleniyor. Çevrimiçi raporlara göre Galaxy Z Fold 3, Temmuz veya Ağustos aylarında Flip 3 ile birlikte etiketlenecek. Samsung, bu iki katlanabilir akıllı telefonun kesin lansman tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı. Yeni bir sızıntı, bir sonraki Unpacked etkinliğinin olası lansman tarihini ortaya çıkardı. Haberci Jon Prosser’a göre, yaklaşan Samsung etkinliği 3 Ağustos’ta yapılacak. Samsung’un yaklaşmakta olan katlanabilir cihazlarının seri üretimine de başladığı bildirildi.  FrontPageTech raporuna göre, Güney Koreli teknoloji devi Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z flip 3‘ün seri üretimine başladı ve siparişleri her cihaz için günde 50.000 ve 70.000 adede ulaştı. Bu sipariş rakamı, bu katlanabilir cihazların önceki modellerinden biraz daha yüksek. Raporda, şirketin görünüşe göre her iki akıllı telefon için de 7 milyon adet üretmeyi planladığı belirtildi.

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 üretimine başlıyor

Üretim rakamları bu kadar yüksek olduğu için akıllı telefon üreticisi, bu yılın biraz başlarında iki cihazın seri üretimine başlıyor. Hatırlatmak gerekirse Samsung, önceki iki katlanabilir akıllı telefon modelinden yalnızca 1 ila 2 milyon adet üretti. Bildirildiğine göre şirket, 2020 yılında piyasaya sürülen Galaxy Z Fold 2′nin başarılı performansı nedeniyle üretim rakamlarını yükseltiyor. Başka bir deyişle, şirket yaklaşmakta olan üst düzey modellerinden açıkça emin.

Akıllı telefon sektöründeki büyüme ciddi seviyelere ulaştı: Para harcayamayan telefon aldı