Samsung Galaxy Z Fold 3, S Pen ile birlikte gelecek

Samsung Galaxy Z Fold 3, S Pen ile birlikte gelecek

Samsung Galaxy Z Fold 3 bu hafta piyasaya çıkıyor. Cihaz piyasaya sürülmeden şimdiden hakkında bilgiler ortaya çıktı. Bugün gelen yeni bir habere göre Galaxy Z Fold 3, ön siparişlerde S Pen ile birlikte gelecek. İşte detaylar.

Samsung her zamanki gibi amiral gemilerini ön sipariş verenler için bazı kampanyalar sunuyor. Şimdi Galaxy Z Fold 3 için ön sipariş avantajlarının detayları ortaya çıktı. Haberi sızdıran kaynağa göre Samsung, katlanabilir cihazının ön siparişlerini içeren Note Pack adlı bir paket içerecek. Bu paket bir kılıf, bir S Pen ve bir 25W şarj cihazı içerecek. Paketin 89 € değerinde olduğu söyleniyor. Bu da yaklaşık olarak 1000 TL demek. Haberin kaynağı ayrıca söz konusu paketin bir görüntüsünü de paylaştı. Görüntüye göre cihazın kasası bir kalemi yerleştirmek özel bir tasarıma sahip olacak. Ön sipariş ödüllerinin bölgeden bölgeye değişiklik gösterme olasılığı olsa da standart paket de her şey siyah renkte gösterilmiş.

Samsung Galaxy Z Fold 3, S Pen ile birlikte gelecek

Samsungun tanıtacağı bir diğer katlanabilir cihaz olan Galaxy Z Fold 3 hakkında şu anda bir ön sipariş kampanyası yok. Ürünün çok pahalı olduğu düşünüldüğünde bu hayal kırıklığı yaratıyor. Geçen haftaki bir sızıntıya göre, telefonun başlangıç ​​fiyatı 1.899 € olacaktı. Vergilerle birlikte Türkiye fiyatı 30.000 TL kadar olacaktır. Samsung Galaxy Z Fold 3, 6.2 inçlik bir kapak ekranına, 7.6 inçlik bir iç ekrana ve bir ekran içi kameraya sahip olacak.

League of Legends maçları için yeni koronavirüs kararı