Samsung Galaxy Z Flip fiyatı uçuk olacak!

Samsung Galaxy Z Flip fiyatı uçuk olacak!

Samsung önümüzdeki günlerde Unpacked etkinliğiyle bir süredir merakla beklenen katlanabilir cihazlarını tanıtacak. Lansmandan önce cihazların bazı özellikleri zaten belli olmuştu. Şimdi bununla da kalmadı ve Samsung Galaxy Z Flip için fiyat bilgisi de ortaya çıktı. İşte detaylar.

Samsung, önümüzdeki hafta Galaxy Unpacked Ağustos 2021 etkinliği sırasında Galaxy Z Flip 3 ve Galaxy Z Fold 3’ü resmi olarak tanıtacak. Ancak cihazlar daha ortaya çıkmadan önce bile telefonların resimleri, özellikleri ve fiyatları sızdırıldı. Merakla beklenen katlanabilir telefonların fiyatları bilgi sahibi olduk. Fiyat bilgisi güvenilir haberleriyle tanına Evan Blass. tarafından geldi. İşte Galaxy Z Flip 3 için dudak uçuklatan fiyat.

Samsung Galaxy Z Flip fiyatı uçuk olacak!

Güvenilir haberci Evan Blass (@evleaks), Galaxy Z Flip 3 ve Galaxy Z Fold 3‘ün fiyatlarını gösteren görselleri tweetledi. Görünüşe göre Galaxy Z Flip 3, Avrupa pazarlarında 1.099€’dan başlayan fiyatlarla gelecek. Bu da ülkemize vergileri de katarsak 20.000 civarında gelmesi demek. Cihazın üst seviye depolama varyantı 1,149 €’ya mal olabilir. Bu da 22.000 civarında bir Türkiye fiyatı demek. Gelelim Galaxy Z Fold 3‘e. Z Fold 3, 1.899 Euro fiyat etiketine sahip. Bu cihazın ülkemizde sunulacağı fiyat 30.000 civarında olacaktır. Üst seviye depolama varyantı ise 1.999 Euro’ya mal olabilir. Bunun da vergiler dahilinde 31.000 sklasında olacağını söyleyebiliriz. Galaxy Z Flip 3, daha güçlü bir gövdeye ve daha dayanıklı bir katlanabilir ekrana sahip olacak. Ayrıca daha büyük bir kapak ekranı, daha hızlı bir işlemci, daha yeni yazılım ve daha hızlı şarj etme hızlarına sahip olacak.

WhatsApp için şok iddia uçtan uca şifreleme kalkabilir!