Samsung Galaxy Z Flip 3, Flip 5G ile aynı ağırlığa sahip

Samsung Galaxy Z Flip 3, Flip 5G ile aynı ağırlığa sahip

Görünüşe göre Samsung’un bir sonraki kapaklı katlanabilir cihazı Samsung Galaxy Z Flip 3,  selefi ile aynı 183g ağırlığa sahip olacak. Ne yazık ki şu an için cihaz raporunda başka bilgi yok.

Samsung’un, çift ana kamera ile mat bir cam kaplamayı paylaşan daha büyük bir dış ekranla Galaxy Z Flip3’ün tasarımını değiştirmesi bekleniyor. Toplam kamera sayısının üçte kalması bekleniyor. Muhtemelen dışarıda geniş ve ultra geniş ve içeride bir selfie (muhtemelen Galaxy Z Fold3 gibi bir ekran altı) kamer olacak. Samsung, Galaxy Z Flip3’ü bir şarj cihazıyla bile gönderebilir, ancak yalnızca 15W’lık bir model olduğu için heyecanlanmamak gerek. Temmuz ayı Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3’ün duyurusunun yapılacağı ay olabilir ve Samsung bu yıl 7 milyon katlanabilir ürünün gönderileceğini tahmin ediyor. Cihaz hakkında bilinen bir diğer konu ise batarya özellikleri.

Samsung Galaxy Z Flip 3, Flip 5G ile aynı ağırlığa sahip

Kaynaklardan edinilen bilgilere göre Galaxy Z Flip 3, orijinal Galaxy Z Flip modelinde de olduğu gibi 2.300 mAh + 903 mAh kapasiteye sahip iki bataryaya sahip olacak. Bu noktada toplam 3.300 mAh’lik batarya günümüz şartları için yetersiz görünse de Samsung’un yeni modelde pil ömrünü iyileştirecek bazı optimizasyonlar yapacağı söyleniyor. Adlandırma konusuna gelince kaynaklar, Samsung’un orijinal Galaxy Z Flip modelinin 5G yinelemesini serinin ikinci sürümü olarak sayacağını ve doğrudan ‘3’ model numarasına atlayacağını söylüyor. Böylelikle yeni Galaxy Z Flip, önümüzdeki aylarda tanıtılacak Galaxy Z Fold 3 ile aynı model numarasını taşıyacak.

BionTech aşısı aile hekimleri tarafından uygulanacak: İşte yeni aşılama sistemi