Samsung Galaxy Watch 6 ünlü bir kişinin bileğinde görüldü

Galaxy Watch 6

Görünüşe göre zengin ve ünlüler Samsung Galaxy Watch 6’ya hepimizden biraz daha erken erişebiliyor. Çünkü henüz duyurusu yapılmamış olan nu akıllı saat İngiltere Premier Ligi futbolcusu Son Heung-min’in bileğinde görüldü.

SamMobil’a göre Son Heung-mi, 14 Temmuz sabahı Güney Kore’deki Incheon Uluslararası Havaalanı’ndan Londra kulübü Tottenham Hotspur’a geri dönüyordu. İşte o sırada, henüz resmiyet kazammamış olan Galaxy Watch 6 akıllı saat bileğinde göründü.

Samsung daha sonra yaptığı açıklamada “Son’un Samsung’un Galaxy marka elçisi olarak çalışacağını” ve “markayla çeşitli etkinliklerde yer alacağını” söyleyerek bunun gerçekten de Galaxy Watch 6 olduğunu az çok doğrulamış oldu.

Galaxy Watch 6

Samsung’un anavatanından gelen Son’un bu yüzden bu saate erken erişim sağlaması oldukça mantıklı. Samsung önceki yıllarda benzer bir uygulama ile gündeme gelmişti. Öyle ki daha önce de voleybolcu Kim Yeon-koung’a piyasada olmayan Galaxy Watch 4 ürününü  hediye etmişti.

Resimdeki saat, yaklaşmakta olan Samsung Galaxy Watch 6 Classic’in daha önce gördüğümüz sızdırılmış görüntülerine çok benziyor. Dönen çerçevenin bu modelde geri döneceğini ve ekran menülerinde gezinmek için uygun bir yol sunacağı  düşünüylüyor.

Galaxy Watch 6

Samsung, 2022 modellerinin Samsung Galaxy Watch 5 ve Samsung Galaxy Watch 5 Pro olarak adlandırılmasına rağmen, bu yıl saatlerinden biri için Klasik adlandırmayı geri getirecek. Diğer model ise basitçe Galaxy Watch 6 olacak.

Samsung’dan bu kez daha hızlı bir  işlemci ve daha küçük ekran çerçeveleri bekleniyor. Fiyatlandırma ise sızıntılara göre önceki modellere benzer olacaüı düşünülüyor.

John Wick 5 iptal olabilir