Samsung Galaxy Watch6 serisinin boyutları belli oldu

Samsung Galaxy Watch6

Samsung sızıntıların önüne geçemiyor. Şimdi de Samsung Galaxy Watch6 modellerinin boyutları ortaya çıktı. Lafı daha fazla uzatmadan yeni nesil akıllı saat serisinin detaylarına birlikte bakalım.

Yeni akıllı saat ailesi Samsung Galaxy Watch6 ve Galaxy Watch6 Classic iki farklı modelden oluşuyor. Her iki modelin boyutları da belli oldu. Yeni sızıntıya göre Watch6, 40 ve 44 mm boyutlarında satışa sunulacak. Watch4 Classic’in boyutları ise 43 ve 47 mm. Saatlerin sadece Wi-Fi ve Wi-Fi + LTE desteği sunan iki modeli var. Kaynakların söylediklerine göre Samsung Galaxy Watch6 serisi belirli ülke pazarlarında ön sipariş avantajlarıyla piyasaya sürülecek.

Samsung Galaxy Watch6

Bu arada Güney Koreli popüler bir futbolcu olan Son Heung, Incheon Uluslararası Havalimanı’nda Galaxy Watch6 ile görüntülendi. Yıldız futbolcu Samsung’un yeni marka elçisi olacak.

Saatlerin teknik özelliklerinden de bahsedecek olursak, Galaxy Watch6’larda Exynos W930 yonga seti ve 2 GB RAM yer alıyor. Bununla birlikte 40 mm’lik Watch6 ve 43 mm’lik Classic 300 mAh, daha büyük modeller ise 425 mAh değerinde pile sahip.

Samsung bir yandan 26 Temmuz’da düzenleyeceği Unpacked etkinliği için son hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan da Galaxy S24 serisi üzerinde sıkı şekilde çalışıyor. İddia edilenlere göre Galaxy S24 ve S24 Ultra’da istiflenmiş pil teknolojisi kullanılacak. Bu teknolojide pil bileşenleri sanki üst üste yığılmış gibi olan yapıda yer alıyor. Klasik pilde ise bileşenler sarmal yapı içinde bulunuyor. İstiflenmiş pil daha yüksek kapasite, uzun kullanım ömrü ve güç verimliliği sunuyor. Kısa süre önce yayınlanan bir raporda istiflenmiş pil teknolojisinin iPhone 15 serisinde de kullanılacağı ileri sürüldü.

iPhone 4GB 190,373$ gibi dudak uçuklatan bir fiyata satıldı