John Wick 5 iptal olabilir

John Wick 5'te Keanu Reeves'i göremeyebiliriz

Sevilen seri John Wick ile ilgili kafa karıştırıcı bir olay yaşandı. İşte tüm detaylar.

John Wick 5, özellikle John Wick 4’teki olaylar göz önüne alındığında belirsiz konumda, ancak yönetmenden gelen bazı açıklamalar kafaları karıştırdı. John Wick: Bölüm 4 birçok kişi tarafından serinin en önemli filmi olarak görüldü. Ancak, dördüncü filmin çıkışından bu yana beşinci filmde daha fazla macera olabileceğine dair ipuçları veren bazı haberler var.

John Wick 5 iptal olabilir

Keanu Reeves’in aksiyon kariyerini yeniden başlatan eğlenceli ve vahşi bir aksiyon filmi olarak ortaya çıkan seri ilk film ile patlama yaşadı. Oradan, her devam filmi, serinin kendisini tüm zamanların en büyük aksiyon karakterlerinden biri olarak sağlamlaştırmasını sağladı. Piyasaya sürüldüğünden beri gişe rekorları kıran seri son filmi ile de ekranları yıkıp geçebilir.

Ancak Yönetmen Chad Stahelski beşinci film hakkında bazı ucu açık yorumlar yaparak kafaları karıştırdı. Filmin çoktan duyurulduğu gerçeğine rağmen Stahelski, devam edip etmeme konusunda ikiye ayrıldığını açıkladı. Dördüncü filmin olayları bıraktığı yerden memnun olduğunu söyleyen yönetmene “Şimdi dördü yaptık ve çemberi tamamladık, tabiri caizse seri için oldukça iyi bir kapanış olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Yine de film gelecek olan açıklandığı için bu durum kısa sürede tekrar kesinleşme yolunda ilerleyebilir. Kısa süre sonra filmin gerçekten gelip gelmeyeceğini göreceğiz.

Predator BiFrost Radeon RX 7600 ile oyun potansiyelinizi açığa çıkarın