Galaxy O7 performans testinde görüldü!

galaxy o7 performans testinde goruldu

Samsung’un gizemli yeni Galaxy O serisi akıllı telefonlarının en büyüğü Galaxy O7, GFXBench isimli performans testinde görüldü. Samsung Galaxy O7’nin teste görünen teknik özellikleri ve daha fazlası haberimizde.

galaxy-o7-performans-testinde-goruldu

Samsung’un bir süre önce Galaxy O isimli yeni bir seri üzerinde çalıştığını duyurmuştuk. Tedarik zincirinden sızan bilgilere göre Galaxy O serisi, Oculus ile birlikte geliştirilen sanal gerçeklik teknolojisiyle entegre bir model olacak. Tıpkı Galaxy Zoom serisinin kamera yönüyle ön plana çıkması gibi Galaxy O serisi de sanal gerçeklik teknolojiyle olan uyumluluğu ile ön plana çıkacak.

Seri dahilinde Galaxy O5 ve Galaxy O7 modellerinin geleceğini biliyoruz. Bu haberimize konu olan model ise SM-G600x olarak kodlanan Galaxy O7 modeli. Android 5.1.1 Lollipop sürümüyle kutusundan çıkacak olan modelde iki adet ekran bilgisine yer verilmiş. Bu ekranlardan biri 5 inç diğeri ise 5.8 inç boyutlarında. Her iki ekranın çözünürlüğü de 720p yani 1280 x 720.

Performans tarafında ise Qualcomm’un dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemcisini göreceğiz. Bu işlemciye Adreno 306 GPU (grafik işlem birimi) ve 1 GB RAM eşlik edecek. Cihazın RAM bilgisinde de iki adet 1 GB olduğunu görüyoruz. Dahili depolama alanı olarak 8 GB kullanılacak. Cihazın arka tarafında 12 MP, ön tarafında ise 4.7 MP kamera kullanılacak.

galaxy-o7-gfxbench

Samsung Galaxy O7 modelinin sanal gerçeklik konusunda nasıl bir özelliğe sahip olacağı, fiyatı ve çıkış tarihi henüz bilinmiyor.

Microsoft 950 ve 950 XL’in resmi özelliklere en yakın özellikleri sızdırıldı!