Samsung Galaxy Watch 4 Classic tüm ihtişamıyla karşınızda!

Samsung Galaxy Watch 4 Classic tüm ihtişamıyla karşınızda!

Bugün erken saatlerde, Samsung’un yaklaşmakta olan Samsung Galaxy Watch 4 ailesinin, Watch 4 ve Watch 4 Active modellerine ek olarak “Classic” isimli bir varyantı daha alacağını duyduk. Önceden Watch 4 Active olarak bilinen cihazın da Watch 4 olarak adlandırılabileceği ortaya çıktı. Sızdırılan bazı renderlarla saatlerin neye benzeyeceğini görmüş olduk.

Şimdi Galaxy Watch 4 Classic’in de görüntüleri ortaya çıktı. İşte tüm “Classic” ihtişamıyla, dönen çerçeve ve sağda iki büyük düğme Samsung Galaxy Watch 4 Classic. Watch 4 ailesinin diğer üyeleri gibi, Klasik saat de Samsung’un One UI Watch’ını Google’ın yeni Wear OS yinelemesinin üstünde çalıştıracak. Samsung, birkaç gün önce MWC’de saatin kaplamasını da tanıttı. Güney Koreli teknoloji devinin Watch 4 ailesini önümüzdeki günlerde gerçekleşebilecek bir sonraki Unpacked etkinliğinde resmileştirilmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic tüm ihtişamıyla karşınızda!

Watch4 Classic’in sızdırılan renderlerinde tarih olarak 28 var. Bu 28’in neye işaret ettiği henüz belli değil ancak duyurunun yapılacağı güne işaret etmesi muhtemel.  Watch 4 Classic üç farklı boyutta gelecek. İddiaya göre 42mm, 44mm ve 46mm seçenekleriyle beyaz, gri ve siyah olmak üzere üç renkte sunulacak. Bunlar Watch 4/Active’den çok daha az renk tonu demek.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic tüm ihtişamıyla karşınızda!

Watch 4 Classic‘in kasası ya paslanmaz çelik ya da alüminyum olacak ve her üç boyut için de herhangi bir malzeme seçebileceksiniz. 20 mm’lik herhangi bir saat kayışı Watch 4 Classic ile çalışabilecek. Saatle birlikte kutuda iki boy daha gelecek; S/M ve M/L. Ekran, Gorilla Glass DX veya DX+ ile korunacak, ilki paslanmaz çelik versiyonda, ikincisi ise alüminyum olacak.

Xiaomi Mi Notebook Pro X, 3.5K OLED ekran ile piyasaya çıktı