Samsung Galaxy A03s yolda! Cihaz zorunlu Bluetooth sertifikasını aldı

Samsung Galaxy A03s yolda! Cihaz zorunlu Bluetooth sertifikasını aldı

Bluetooth sertifikası bir cihaz piyasaya sürülmeden önce alması gereken zorunlu bir sertifikadır. Samsung Galaxy A30s de bu sertifikayı aldığına göre piyasaya sürülmesi çok uzun sürmeyecektir.

Samsung, A serisindeki giriş seviyesi modelini yenilemek için çalışıyor. Samsung Galaxy A03s, Mayıs ayında zaten bazı ayrıntılarıyla karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise cihaz Bluetooth SIG’de, Bluetooth sertifikasını aldı. Bu sertifika da cihazın bilmediğimiz bazı diğer özelliklerini ortaya koydu. Telefon SM-A037F model numarasına ve çift SIM versiyonuna sahip olacak. Telefon Bluetooth 5.0‘ı destekleyecek. Yeni sertifikasının cihaz hakkında ortaya koyduğu özellikler ne yazık ki sadece bunlardan ibaret.

Samsung Galaxy A03s yolda! Cihaz zorunlu Bluetooth sertifikasını aldı

Mayıs ayından bir haber Samsung Galaxy A30s için, gözyaşı çentiğine yerleştirilmiş 5 MP selfie kameralı 6,5 inç IPS LCD panele sahip olacağını ortaya koymuştu. Arkada, dekorasyon amaçlı iki 2 MP (derinlik ve makro) yanında 13 MP’lik bir ana kamera olması bekleniyor. A03s, selefine kıyasla hoş bir yükseltme olan bir USB-C bağlantı noktasına sahip ve ayrıca yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucusu da olacak. Ne yazık ki, pil kapasitesinden bahsedemiyoruz çünkü bu hala muamma. Cihazın içinde hangi yonga setinin olacağı veya ne kadar bellek ve depolama alanı alacağı henüz bilinmiyor. Ancak söz konusu sertifika alındığına göre cihazın kalan özelliklerini öğrenmemiz uzun sürmeyecek diye düşünüyoruz.

Xiaomi Mi Notebook Pro X, 3.5K OLED ekran ile piyasaya çıktı