Apple AirPods Pro 2 bu yıl gelmeyecek! İşte detaylar

Apple AirPods Pro 2 bu yıl gelmeyecek! İşte detaylar

Apple, AirPods Pro’yu 2019’da piyasaya sürmüştü. Özellikle Apple ürünleri kullanan tüketicilerin ilgi olan kulaklığın halefi ise bir süredir bekleniyor. Ancak kullanıcılar bir süre daha beklemek zorunda kalacak. Analist Ming-Chi Kuo, Apple AirPods Pro 2 için bazı iç açıcı olmayan açıklamalarda bulundu. 

MacRumors tarafından ortaya konulan raporda analist Ming-Chi Kuo, gelen AirPods talebinin bu yılın geri kalanı için “beklenenden düşük” olduğunun düşünüldüğünü ifade etti. Kuo’ya göre, ikinci nesil “AirPods Pro“nun piyasaya sürülmesi, gönderileri 100 milyonun üzerine çıkaracak. Açıklanan bir raporda 2021’de TWS kulaklık talebinin beklenenden düşük olduğunu ve Apple’ın satış tahminini istediği skalada elde edemediğini ortaya koydu. Apple, 75-85 milyon satış beklerken 70-75 milyon adet satıldığı ifade edildi. Apple’ın yeni Pro kulakları için artık acele etmeme sebebi buna dayanıyor. Analistlere göre Apple AirPods Pro 2, 2022’ye kadar gelmeyecek. Bloomberg de daha önce kulaklıkların geleceği açısından 2022 yılına işaret etmişti. Ancak iyi bir haber de var. Apple hayranları bu sonbaharda gelen normal AirPod’larla bir güncelleme alacak.

Apple AirPods Pro 2 bu yıl gelmeyecek! İşte detaylar

Bununla birlikte Apple bir kaç duyuru daha yaptı. Yeni Apple AirPods 3 daha kısa bir gövdeye, yeni şarj kutusuna ve Uzamsal Ses desteğine sahip olacak. Bu arada, kulak üstü model olan AirPods Max yeni bir varyant almayacak ancak farklı renk seçenekleri eklenecek.

Xiaomi Mi Notebook Pro X, 3.5K OLED ekran ile piyasaya çıktı