One UI Watch 6, Galaxy Watch 5 ve Watch 4’e geliyor

One UI Watch 6

Samsung, Galaxy Watch 6’da bulunan One UI Watch 6 güncellemesini, daha önce piyasaya sürülen Galaxy Watch 5 ve Watch 4 modellerine de getiriyor. Bu, eski modellerin sahiplerinin de Samsung’un en son yazılımının avantajlarından yararlanabileceği anlamına geliyor.

Şu anda bu güncelleme beta aşamasında ve belirli Galaxy Watch 5 ve Watch 4 modelleri için yayınlanmış durumda. Ancak, güncelleme şu an sadece saatlerin Bluetooth versiyonu için geçerli. LTE varyantına sahip kullanıcıların biraz daha beklemesi gerekecek.

One UI Watch 6 beta güncellemesi, Galaxy Watch 5 ve Watch 4 sahiplerinin cihazlarını daha da işlevsel hale getirecek. Yeni özellikler ve iyileştirmeler, kullanıcı deneyimini önemli ölçüde artıracak.

One UI Watch 6

Yeni güncellemeyi almak için Samsung Members uygulamasını kullanabilirsiniz. Saatinize bağlı olan telefonda Samsung Üyeleri uygulamasını açın ve Galaxy Watch 5 veya Watch 4 için beta sürümünü arayın. Eğer güncellemeyi henüz göremiyorsanız, Samsung’un güncellemeyi kademeli olarak kullanıma sunduğunu unutmayın. Dünya çapındaki tüm cihazların güncellemeyi alması biraz zaman alabilir, bu yüzden sabırlı olmanızda fayda var.

Samsung Watch 7 Serisi Beklentileri

Herkes Samsung’un yeni Watch 7 serisini çok yakında tanıtmasını bekliyor. Bu arada firmanın eski modellerini yeni yazılım güncellemeleriyle desteklemeye devam etmesi, kullanıcılar için oldukça memnuniyet verici. Geçmişte Galaxy Watch 6 Classic LTE modelinin şimdiye kadarki en düşük fiyatına ulaştığını görmüştük, bu da yeni modellerin piyasaya sürülmesinin eski modellerin fiyatlarını olumlu yönde etkileyebileceğini gösteriyor.

Samsung’un eski modelleri yeni yazılım güncellemeleriyle desteklemesi, kullanıcıların cihazlarını daha uzun süre güncel tutabilmeleri açısından büyük bir avantaj sağlıyor. One UI Watch 6’nın Galaxy Watch 5 ve Watch 4 modellerine gelmesi, bu saatlerin sahipleri için heyecan verici bir gelişme olduğunu söyleyelim.

Xiaomi 15 Pro, yeni pil teknolojisi ile gelecek