Samsung’un Akıllı Saat Sevkiyatı Düştü

123

Pazar araştırma şirketi Counterpoint’in yeni raporu Samsung’un durumunu gözler önüne serdi.

Counterpoint’e göre Samsung‘un 2023 3. çeyreğindeki akıllı saat sevkiyatında %19’luk azalma yaşandı. Bu durum eski saatlerin sevkiyatlarındaki düşüşten de kaynaklanıyor. Ağustos ayında piyasaya sürülen Samsung Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 6 Classic genel olarak iyi performans gösterdi. Hatta Galaxy Watch 6 Classic, Galaxy Watch 5 Pro’yu önemli farkla geride bıraktı.

Samsung’un akıllı saatlerinden bahsetmişken, firmanın gelecek planları arasında Galaxy Fit 3’ün olduğunu da belirtelim. Galaxy Fit 3’ün, Galaxy Watch serisinin bir uzantısı olacağı belirtiliyor. Asia Economy’nin haberine göre Galaxy Fit 3, 2024’ün ilk yarısında satışa sunulacak. Fakat kaynak bilekliğin Galaxy S24’le birlikte tanıtılma ihtimalinin zor olduğunu belirtiyor. Şirket muhtemelen Galaxy Fit 3’ü basın duyurusuyla açıklayıp, kısa süre sonra da piyasaya sürecektir.

samsung

Bilekliğin Galaxy Z Flip 6, Fold 6 ve Watch 7’den de önce çıkacağı vurgulanıyor. Bunlara ek olarak Galaxy Fit 3’ün yaklaşık 77 dolar fiyata sahip olacağı iddia ediliyor. Galaxy Fit 2 çıktığında 38 dolardı. Arada neredeyse iki kat fiyat farkı var.

Samsung, COVID-19 salgınından bu yana sağlıklı yaşamı ekosisteminin büyük bir parçası haline getirmeye odaklandı. Bilekliğin nabız ölçme, uyku ve kan basıncını izleme özelliklerine sahip olacağı rivayet ediliyor. Cihazda mikrofon ve hoparlör olmadığı için arama yapılmayacak ya da gelen çağrılar yanıtlanmayacak.

iPhone 15’in Ekran Üretiminde İşler İyi Gitmiyor