Samsung Galaxy Unpacked tarihi için resmi açıklamayı yaptı

Adsiz 48

Uzun süredir birçok farklı söylentiye konu olan Galaxy Unpacked etkinliğinin düzenleneceği tarih duyuruldu.

Samsung Galaxy Unpacked tarihi için resmi açıklamayı yaptı. Samsung, Temmuz ayının son haftasında düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinin duyurusunu yaptı. Tarihler net bir şekilde ifade edilmemiş olsa da, 24 Temmuz ile 28 Temmuz arasında bir tarihte, muhtemelen 26 Temmuz’da gerçekleşeceği söylentiler arasında. Bu sene, Samsung’un Galaxy Unpacked etkinliğini kendi topraklarında yapması bir ilk olacak.

Samsung katlanabilir telefon

Samsung Galaxy Unpacked etkinliği, önümüzdeki ayın sonunda Güney Kore’nin başkenti Seul’de yer alan Gangnam semtindeki Samseong-dong’da bulunan COEX’te gerçekleşecek. Etkinliğin gerçekleşeceği yer, geçmişin, bugünün ve geleceğin dünyaya sunulacağı benzersiz bir mekan olacak deniliyor.

İlk Unpacked etkinliği 2010 yılında Las Vegas’ta gerçekleşmişti ve o zamandan beri Samsung, New York, Berlin, Londra ve Barselona gibi önemli şehirlerde bu etkinlikleri düzenliyordu. Yaklaşan Seul etkinliğiyle birlikte Samsung, katlanabilir cihazlar konusunda Unpacked’ın yönünü değiştirdiğini belirtiyor. Şirket, her etkinlik için belirlenen temaya uygun olarak farklı kültürel trendlere öncülük eden şehirlerle ilgilenmeyi hedeflediğini belirtiyor.

Galaxy Z Fold 4 40 bin

Samsung Galaxy Unpacked tarihi için resmi açıklamayı yaptı

Şirket, Seul’ün seçiminin, kentin kültürünün ve yenilikçiliğinin küresel trendleri etkileme rolünden kaynaklandığını ve ayrıca katlanabilir kategorideki güçlü inancını yansıttığını ekledi.

Güney Koreli marka, katlanabilir telefonlarının daha geniş çapta kabul görmesi ve sektörde ve kategori lideri konumunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

Samsung çevreci bir hareketle gündemde

Önümüzdeki Galaxy Unpacked etkinliğinde, Samsung’un beşinci nesil Galaxy Z Flip 5, Z Fold 5, Galaxy Watch 6 serisi ve Galaxy Tab S9 serisi tanıtması bekleniyor.

Samsung’un Unpacked etkinliği tarihini duyuran resmi davetiyelerin önümüzdeki haftalarda gönderilmesi bekleniyor. Samsung Galaxy Unpacked tarihi için resmi açıklamayı yaptı.

Samsung Galaxy F54 resmen tanıtıldı