Samsung Galaxy Unpacked’ın tarihi yanlışlıkla ortaya çıktı!

Adsiz 48

Samsung Galaxy Unpacked 2’nin tarihine dair bir takım iddialar vardı. Bazı raporlarda etkinliğin Temmuz sonunda olacağı ileri sürüldü. Fakat farklı bir söylentide yeni Unpacked’ın Ağustos ortasında veya sonlarına doğru gerçekleşeceği belirtildi. Bu dedikodular devam ederken Galaxy Unpacked 2’nin ne zaman düzenleneceği ortaya çıktı, bunu Samsung doğruladı, ama yanlışlıkla. İşte detaylar…

Samsung Galaxy Unpacked 2’nin ne zaman olacağı ortaya çıktı. Samsung’un Avustralya sitesinde yanlışlıkla basın bülteni paylaşıldı. Bu bültene göre yeni Unpacked, Temmuz ayı sonunda gerçekleşecek. Basın bülteni siteden apar topar kaldırıldı, ancak detaylar çoktan internete yayıldı.

Basın bülteninde yazanlara göre etkinlik, Seul’da düzenlenecek. Kesin bir tarih verilmemiş, fakat Temmuz sonu olduğu vurgulanmış. Bir sızıntıda 26 Temmuz olduğu söylenmişti. Bültende belirtilen Temmuz sonu ve sızıntının tarih bilgileri birbiriyle örtüşüyor. Basın bülteninde yeni nesil katlanabilir cihazların tanıtılacağı belirtiliyor. Cihazların isimleri verilmemiş olsa da, Samsung Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 olduğunu tahmin etmek hiç de zor değil.

galaxy unpacked

İddia edilenlere göre Galaxy Z Flip 5’in dış ekranı 720 x 748 piksel çözünürlüğe, 3.4 inç boyuta ve 304 ppi değerine sahip. Galaxy Z Flip 4’te 1.9 inç’lik 260×512 çözünürlüğünde ekran bulunuyor. Kısaca Galaxy Z Flip 5, Flip 4’e göre daha büyük dış ekranla geliyor.

Söylenenlere göre telefonda Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi, 128/256/512 GB dahili depolama alanı yer alıyor. İkili kamera içinse dedikodular karışık. Bir iddiada kamerada 12 MP ana sensör ve 12 MP ultra geniş sensör olduğu belirtiliyor. Bir başka iddiada ise ana sensörün 22 MP olduğu ileri sürülüyor. Özellikler hakkında bilinenler şimdilik bu kadarla sınırlı. Samsung Galaxy Z Flip 5’in Ağustos ayında ve 999 dolar başlangıç fiyatıyla satışa çıkması bekleniyor.

The Flash’ın ilk incelemeleri belli oldu