Samsung Galaxy Tab S2’nin Özellikleri Belli Oldu

Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılacak olan Samsung Galaxy Tab S2’nin donanımsal özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Bu yıl daha az akıllı telefon piyasaya süreceğini açıkladığı halde yılın ilk çeyreğinde birçok yeni akıllı telefon piyasaya süren Güney Koreli teknoloji devi Samsung, tablet pazarında ise oldukça etkisiz kaldı. Ancak geçtiğimiz günlerde internete sızdırılan bilgiler, Samsung’un çok yakında bu suskunluğunu bozacağını ve Samsung Galaxy Tab S2‘yi Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtacağını gösterdi.

Samsung_Galaxy_Tab_S2

Samsung Galaxy Tab S2‘nin görücüye çıkaracağı MWC 2015 yaklaşırken, tablet hakkında merak edilen detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Tabletin tabi tutulduğu performans testinin sonuçlarının internete sızdırılması, Galaxy Tab S2’nin piyasadaki en iyi tabletlerden biri olacağını gösterdi.

Ortaya çıkan bu yeni bilgilere göre Samsung Galaxy Tab S2’nin donanımsal özellikleri arasında QHD çözünürlükte 9.7 inç dokunmatik ekran, sekiz çekirdekli Exynos 5 işlemci, ARM Mali-T760 MP6 grafik işlemcisi, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 1080p çözünürlükte video kaydedebilen 8 megapiksel arka kamera ve 2 megapiksel ön kamera yer alıyor.

Microsoft Oscar Sahiplerini Doğru Tahmin Etti