Republique iOS’tan Sonra PC’yi de Sallayacak

Republique

iOS’un en başarılı oyunları arasında yer alan Republique’nin Unity 5 oyun motoru kullanılarak yenilenmiş versiyonu, PC ve Mac kullanıcılarına sunulacak.

Bağımsız oyun stüdyosu Camouflaj tarafından Kickstarter’da başlatılan kampanya sayesinde geliştirilen ve 2013 yılında iOS‘a yönelik olarak yayınlanan Republique, iOS kullanıcıları tarafından beğeniyle karşılandı ve App Store’un en popüler oyunları arasına girmeyi başardı. iOS’ta yakaladığı bu büyük başarının ardından geçtiğimiz yılın son aylarında Android kullanıcılarının da beğenisine sunulan Republique, bu yıl çok daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmaya hazırlanıyor.

Republique

iOS’un en beğenilen oyunları arasında yer alan Republique‘i çok yakında PC ve Mac kullanıcıların beğenisine sunacaklarını açıklayan Camouflaj, bu yenilenmiş versiyonun 26 Şubat’ta Steam, GOG ve Humble Store üzerinden satışa sunulacağını duyurdu. 24.99 dolara satışa sunulacak olan bu yenilenmiş versiyon, şu ana kadar yayınlanmış olan üç bölümün yanı sıra henüz yayınlanmamış olan iki yeni bölümü de içerecek.

Unity 5 oyun motoru kullanılarak geliştirilen ilk oyun olma özelliğini taşıyan Republique Remastered‘da oyunseverler gizli kalmanın ön planda olduğu bir hayatta kalma mücadelesine dahil olacaklar.

ASUS Vivo Watch Gün Yüzüne Çıktı