Samsung Galaxy S26 Hiçbir Zaman Piyasaya Çıkmayabilir

galaxy s24

Koreli teknoloji devi Galaxy S serisi için radikal bir değişiklik uygulayacak. Samsung Galaxy S26’nın gün ışığını görmeyeceği iddia edildi.

Sızıntı kaynaklarından biri olan Ice Universe, Samsung Galaxy S26‘nın iptal edileceğini ileri sürdü. Ice Universe standart modelin rekabetçi olmadığından çıkmayacağını söyledi. Bu doğruysa sadece Samsung Galaxy S26+ ve Galaxy S26 Ultra satışa sunulacak. Samsung zaten buna benzer bir hamleyi amiral gemisi tablet serisinde yaptı. Bu yıl sadece Galaxy Tab S10+ ve Galaxy Tab S10 Ultra çıktı. Vanilla modeli ise kayıplara karıştı. Bu durum bile Ice Universe’in iddiasının gerçek olma ihtimalini yükseltiyor.

Çinli telefon üreticileri önümüzdeki birkaç ay içinde üst düzey özelliklere sahip standart cihazlar çıkarmaya hazırlanıyor. Galaxy S25 bunu zar zor atlatabilir, ancak Galaxy S26 içinse pek umut yok. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bir analiz raporunda Çinli markaların standart modeller üzerindeki stratejisinin teknoloji devleri için tehlikeli olabileceği belirtilmişti.

Samsung Galaxy S26

Diğer yandan Galaxy S25 Ultra hakkında dedikodular tam gaz devam ediyor. İddia edilenlere göre Samsung Galaxy S25 Ultra’da Snapdragon 8 Gen 4 yongaseti, 45W hızlı şarj desteği ve 5000 mAh kapasiteli pil olacak. Samsung, S20 Ultra’la başladığı 5000 mAh pil ve 45W şarj desteği kombinasyonuna kaç jenerasyon geçmesine rağmen devam ediyor. Teknoloji devinin rakipleri ise 100W hızlı şarj desteği ve 6000 mAh pil sunmayı planlıyor. Hindistan’ın resmi kurumu BIS kısa süre önce EB-BS938ABE ve EB-BS938ABY model numaralarını taşıyan S25 Ultra pillerini de onayladı.

iPhone SE 4 ve Yeni iPad Air’ın Çıkış Tarihi