Samsung Galaxy S25 FE İnce Tasarıma Sahip Olacak

Samsung Galaxy S24 FE

Samsung’un Galaxy S25 serisinde neler yapacağı teker teker ortaya çıkıyor. Yeni bir rapora göre Galaxy S25 FE ince tasarımla gelecek. Hatta telefonun Slim model olacağı da vurgulanıyor. Lafı daha fazla uzatmadan neler olduğuna birlikte bakalım.

Samsung Galaxy S25, S25+ ve S25 Ultra’nın tanıtılmasına yaklaşık üç ay kadar zaman kaldı. Fakat son günlerde Galaxy S25 FE daha çok konuşuluyor. Güney Kore medyasından The Elec’e göre Samsung gelecek sene S25 FE’yi piyasaya sürecek, fakat Slim model olarak çıkaracak. Kaynak S25 FE’nin geçenlerde tanıtılan Galaxy S24 FE gibi 6.7 inç’lik ekrana sahip olduğunu da söyledi. Tasarım nasıl daha ince olacak? Samsung telefonun pilini daha geniş alana yayarak tasarımı inceltebilir. Ayrıca iç kısımda biraz değişiklik yapabilir.

Galaxy S25 FE

Samsung Galaxy S24 FE, 8 mm kalınlığında. Galaxy S25 FE’nin de nasıl olacağını göreceğiz. S24 FE’de Exynos 2400e yongası yer alıyor. Ama S25 FE’nin Dimensity çipi kullanabileceğine yönelik dedikodular var. Önümüzdeki haftalar içinde cihazla ilgili daha fazla ayrıntı gündeme gelecektir.

Galaxy S26 hakkında da dikkat çekici gelişme var. Koreli Naver blogunda Samsung Galaxy S26‘nın iptal edildiği, Samsung’un gelecek planlarında standart modelin yer almadığı ileri sürüldü. Raporda başka bir ayrıntı daha bulunmuyor. Bu iddia ilk olarak kısa süre önce sızıntı kaynağı Ice Universe tarafından gündeme getirilmişti. Ice Universe, Samsung Galaxy S26’nın rakipleriyle rekabet edemeyeceğinden dolayı iptal edildiğini söylemişti. Naver blogundan gelen yeni rapor da Ice Universe’i doğrulamış oluyor.

iQOO 13 Serisinin Çıkış Tarihi Belli Oldu