Samsung Galaxy S24’ün Tüm Özelliklerini Detaylandıran Tanıtım Videoları Yayınlandı

Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24 için çok sayıda tanıttım videosu yayınlandı. Bu videolar sayesinde telefonun tüm özellikleri detaylı bir şekilde gözler önüne serildi.

Bildiğiniz gibi dün teknoloji dünyası için son derece önemli bir gündü. Çünkü Güney Koreli teknoloji devi Samsung, dün düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliğinde merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını resmi olarak tanıttı. Samsung Galaxy S24 serisinin resmi olarak tanıtılmasıyla birlikte, bu yıla damga vuracak ilk telefonu da görmüş olduk.

Yeni amiral gemisi akıllı telefonları için etkileyici bir tanıtım etkinliği düzenleyen Samsung, bu etkinliğin ardından da paylaşımlarına devam etti. Güney Koreli teknoloji devi, Samsung Galaxy S24’ü detaylı bir şekilde sergilediği pek çok tanıtım videosu yayınlandı. Telefonun tasarımından yapay zeka özelliklerine pek çok farklı noktasına odaklanan bu tanıtım videolarını aşağıda bulabilirsiniz.

Galaxy S24 Ultra modelleri, Snapdragon 8 Gen 3 Mobil Platform for Galaxy ile donatıldı. Galaxy kullanıcılarına özel optimize edilen bu yonga seti, inanılmaz derecede verimli yapay zeka işleme yetenekleri sunmak için olağanüstü NPU iyileştirmesine sahip. Her üç Galaxy S24 modelindeki ekranlarda bulunan 1-120 Hz arası uyarlanabilir yenileme hızları, performans verimliliğini artırıyor.

Galaxy S24 serisinde hayata geçirilen daha ince ve eşit çerçeveli tasarım geliştirmeleri, tüm görüntüleme deneyimini iyileştiriyor. Bu geliştirmeler, Galaxy S24+ modelindeki 6,7 inç ve Galaxy S24 modelindeki 6,2 inç ekranların, neredeyse telefonların kasa ölçüleriyle aynı büyüklükte olmasını sağlıyor.

Galaxy S24 Ultra ise yalnızca görüntüleme için değil aynı zamanda üretkenlik için de optimize edilen 6,8 inç boyutunda daha düz bir ekrana sahip. Galaxy S24+ ekranı da şimdi, Galaxy S24 Ultra ile aynı QHD+ çözünürlüğü destekliyor. Bakalım vivo, oppo, huawei ve xiomi gibi rakiplerin buna karşı nasıl cevap verecekler.

Galaxy S24 Ailesi Yapay Zeka Çağını Başlatıyor