Samsung Galaxy S23 Ultra için koca gölü boşalttırdı!

Galaxy S23 Ultra

Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. Bir yetkili baraj gölüne düşen Galaxy S23 Ultra model telefonunu çıkarabilmek için koca gölü kuruttu!

Akıllı telefonlar günümüz yaşamının vazgeçilmez bir parçasını oluşturuyor. Fakat burada dikkat çeken bir soru var: Eğer telefonunuzu ulaşılması güç bir yere düşürseniz, onu geri almak için ne kadar ileri gidebilirsiniz? Bir Hindistan hükümet yetkilisi, kendi Samsung Galaxy S23 Ultra model telefonunu kurtarmak adına bir hayli eleştirilen bir kurtarma operasyonuna başvurarak bu sorunun yanıtını verdi.

samsung galaxy s23 ultra

Bir Hindistan hükümet yetkilisi, Samsung Galaxy S23 Ultra telefonunu kurtarma çabaları nedeniyle görevinden alındı. Hindistan Express gazetesinde yer alan habere göre, yetkili, Hindistan’ın Chattisgarh eyaletinde bir barajda selfie çekmeye çalışırken telefonunu suya düşürdü. Telefonun maliyeti yaklaşık 1.200 Amerikan Doları olduğundan, yetkili telefonunu kurtarmak adına son derece uç önlemler almaya karar verdi. İlk etapta, bazı yerel halkın telefonunu barajdan çıkarmak adına dalmalarını istedi. Ancak bu çaba başarısız olduğunda, daha aşırı adımlar atmaya başladı.

galaxy s23 ultra 4

Samsung Galaxy S23 Ultra için koca gölü boşalttırdı!

Yetkili, bir pompa kiralayarak yaklaşık iki gün boyunca barajın su seviyesini üç fit kadar düşürdü. Bu eylemi, Samsung Galaxy S23 Ultra telefonunu kurtarmak adına gerçekleştirdi. Ancak bu zafer kısa sürdü zira yetkilinin bu hareketi beklenildiği gibi aşırı olumsuz tepkilere yol açtı. Rapora göre, boşaltılan su miktarı, en az 1.500 dönüm arazinin sulanması için kullanılması gereken yaklaşık 2.100.000 litre suydu.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Bu olayın ardından, yetkili, hükümet alt bölge yetkilisi (SDO) görevinden derhal alındı. Görevden alınan yetkili, boşaltılan suyun sulama için kullanılamayacağını ve bu eylem için gerekli izni aldığını savundu. Ancak bu tür abartı önlemlere rağmen, kurtarılan Galaxy S23 Ultra, olayı hasarsız atlatamadı. Samsung Galaxy S23 Ultra için koca gölü boşalttırdı!

Motorola Razr 40 standart modeli ile Avrupa’ya açılacak