Samsung Galaxy S23 FE’nin Avrupa sürümü için çalışmalar devam ediyor

fffe

 Samsung’un Galaxy S23 FE’nin Avrupa’da piyasaya sürüleceğine dair önemli bilgiler geldi. Cihazın Avrupa sürüöü için ürün yazılım testlerine başlanmış durumda.

Galaxy S23 FE Avrupa piyasasına bir takım değişikliklerle giriş yapacak. Raporlara göre cihaz Full HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan bir AMOLED ekranla gelecek. Kaputun altında, ahize Exynos 2200 SoC ve 6 GB / 8 GB RAM’e sahip olacak. 128 GB / 256 depolama seçenekleriyle gelecek ve Android 13 işletim sisteminde One UI 5.1 üstte çalışacak. Galaxy S23 FE’nin arkasında OIS özellikli 50 megapiksel birincil kamera bulunacak . 25W hızlı şarj desteği ile 4.500mAh bataryaya sahip olacak.

Galaxy S23 FE

 Samsung’un Galaxy S23 Fan Edition’ın Avrupa versiyonu için yazılım geliştirmeye başladığını ortaya koyuyor . Bu gelişme, Galaxy S23 FE’nin varlığına ilişkin bir belirsizlik ve spekülasyon döneminin ardından geldi. Son raporlar yalnızca varlığını doğrulamakla kalmadı, aynı zamanda bazı özelliklerini de açıkladı. Yeni raporda belirtildiği gibi ürün yazılımı testinin başlatılması, Samsung’un cihazı yakın gelecekte piyasaya sürme olasılığını daha da güçlendiriyor.

Samsung, S23 FE’nin Avrupa sürümü  SM-S711B model numarası ile çıkması beklenirken model üzerinde yazılım geliştirmelerine devam ediliyor. Samsung, S23 FE’nin ürün yazılımını test etmeye başlaması cihazın piyasaya sürülmesinden önce hala hatırı sayılır bir süre var gibi görünüyor. Buna karşılık, Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 aygıt yazılımları geçen yılın sonundan beri test ediliyor. Bu cihazların Temmuz ayı sonuna kadar tanıtılması bekleniyor. Galaxy S23 FE söz konusu olduğunda, 2024’ün başlarına kadar açıklanmayabilir.

Vivo TWS Air Pro 31 Mayıs’da satışa sunulacak