Vivo TWS Air Pro 31 Mayıs’da satışa sunulacak

Vivo dünyanın ilk yarı kulak içi ANC kulaklıklarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 31 Mayıs’da satışa sunulacak kulaklıklar için ön siparişler başlamış durumda.

Vivo TWS Air Pro öncelikle Çin pazarında satışa sunulacak, daha sonra ise küresel pazarda raflardaki yerini alacak. Kulaklıklar, Vivo’nun dünyanın ilk yarı kulak içi aktif gürültü önleyici kulaklığı olacak. Değerli Taş Mavisi ve Canlılık Beyazı olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunulan Vivo TWS Air Pro, etkili gürültü önleme ile birlikte sürükleyici bir ses deneyimi sunmayı hedefliyor. Vivo TWS Air Pro ön siparişe açılırken aynı gün Vivo S17 serisini de piyasaya sürecek.

Yarı kulak içi kulaklıklar genellikle hem konforu hem de gürültü engellemeyi dengelemek için mücadele eder, ancak vivo TWS Air Pro, hem gürültü giderme hem de rahat kullanım sağlayarak “konfor ve gürültü engellemenin zorlu birlikteliği” sorununu çözüyor.

 Vivo TWS Air Pro

Vivo’nun alt markası iQOO’nun yakın zamanda sunduğu iQOO TWS Air Pro’nun Vivo TWS Air Pro ile benzerlikler taşıması bekleniyor. iQOO TWS Air Pro, yüksek kaliteli ses sağlamak için 14,2 mm sürücü birimleriyle donatılmış yarı kulak içi bir tasarıma sahip. Kulaklık, ses deneyimini daha da geliştirmek için 3D Panoramik Ses ve DeepX 2.0 Stereo efekt teknolojisi ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Bağlantı açısından, iQOO TWS Air Pro, Bluetooth v5.3’ü desteken cihazlarla sorunsuz eşleştirme için AAC/SBC kodu desteği sunar. Üç mikrofon ve ANC uyarlanabilir aktif gürültü iptali ile kullanıcılar, gürültülü ortamlarda bile net, sürükleyici ses kalitesine sahip olacak. Ek olarak kulaklıklar, gecikmesiz bir oyun deneyimi sağlayan 88 ms’lik etkileyici ultra düşük gecikme süresine sahip bir oyun moduna sahip.

Çift Mikrofon AI Arama azaltma özelliği, gelişmiş arama kalitesi sağlarken, ikili bağlantı desteği ve Kulakiçi Kulaklıklarımı Bul işlevi ek rahatlık sunar. Kulaklıklar, her kulaklıkta 29 mAh pil ve 420 mAh şarj kutusu ile birlikte gelir ve toplam 30 saate kadar pil ömrü sağlar. Ayrıca iQOO TWS Air Pro, Type-C hızlı şarjı destekleyerek hızlı ve sorunsuz şarj imkanı sunuyor. Dayanıklılık açısından, kulaklıklar, günlük kullanımda güvenilir koruma sunan, suya ve toza dayanıklılık için IP54 derecesine sahip. 

Samsung, 98 inç Q80Z TV’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor